Cookie- og Privatlivspolitik
Levende plakat til Terminator: Genisys

Levende plakat til Terminator: Genisys

Smeltende robotkranie

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

På fredag kl. 18 kommer den første teaser-trailer til Terminator: Genisys, men allerede nu har filmselskabet bag det kommende reboot udsendt en lille smagsprøve i form af en levende plakat.

Plakaten viser det velkendte T-800 robotkranie, der smelter og bliver til sand i et timeglas. En reference til filmseriens tidsrejser og ”kampe mod tiden”, må man gå ud fra.

'Terminator: Genisys' foregår både i to tidsperioder. I den mareridtsagtige fremtid finder vi menneskenes leder i kampen mod maskinerne, John Connor (Jason Clarke), der sender Kyle Reese (Jai Courtney) tilbage i tiden for at redde Sarah Connor (Emilia Clarke) fra en grum skæbne.

Arnold Schwarzenegger er også med igen, og forklaringen på hans tilbagevenden er, at cyborgs ældes ligesom mennesker.

Terminator: Genisys får dansk premiere den 9. juli 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Turen måtte jo før eller siden komme til 'Terminator', og med et nærmest Spider-Man lignende scenarie står vi altså overfor en ny begyndelse, som jeg på den ene side glæder mig til, men samtidig også er en smule bekymret for om det bare går op CGI og eksplosioner.

CINEMANDRUP

Jeg er enig med dig Jacob. Jeg både glæder mig og frygter lidt scenariet.

På det ene punkt, så er det Terminator for dælen da - whats not to like.

Og på det andet punkt tænker jeg: SHIT, et reboot på en af favorit franchiserne, hvor der forsøges at konkurrere om at overgå selveste James Cameron. Bare der er gjort sig tanker om en sammenhængende historie med bid i og ikke alt for dårlig og for meget CGI. Tag ved lære af hvad der gjorde de gamle så uvurderlige og neglebidsrodende spændende og udnyt det i den kommende reboot er en af mine ønsker.

Jeg vil altid have den største kærlighed for de gamle og ønsker nok lidt af den kommende reboot går frem til fortiden for at være i tidsrejse ånden og efterkommer et værdigt reboot til en udødelig klassiker.

Jacob

Teaseren til traileren der åbenbart kommer i morgen kan ses på bl.a. IMDb ;-)

Jacob

Jeg synes at vi med 'Salvation' fra 2009 står med en form for uafsluttet saga, og fri mig vel så indrømmer jeg gerne at det fjerde kapitel har sine fejl og mangler, og med det i tankerne forstår man godt Hollywood ønsker en genstart. Den første film er trods alt 30 år gammel, og man må godt stoppe op, og spørge sig selv om det giver mening at fortsætte i samme rille. Det er dog altid en meget følsom affærer, og bare tænk tilbage på det ramaskrig som lød, da rygter om at Bradley Cooper skulle være den nye Indy. Jeg venter tålmodigt på den første trailer, for selvom billeder og karakterplakater er fine, så er de første levende billeder altafgørende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.