Cookie- og Privatlivspolitik

The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
16.06.2006
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
|

Outsideren Sean Boswell forsøger sig i streetracingmiljøet, hvor løbene er en flugt fra verdenen omkring ham, men det har samtidig gjort ham upopulær hos de lokale myndigheder.

For at undgå at ryge i spjældet rejser han til Tokyo for at bo hos sin far, som han aldrig haft noget nært forhold til. Der går dog ikke lang tid før en anden amerikaner, Twinkie, introducerer ham for Tokyos undergrundsverden og det utrolig populære drift racing.

Sømmet bliver trådt i bund i denne pulserende fortsættelse, hvor gadeløb er en kunstform.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (49 votes)
4.1
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

7.bedste fast and furious film

S. Rico

I film nummer tre er der valgt helt nye karakterer og ny location ift. de to første film. Det behøvede ikke i sig selv at være en dårlig ting. Men det nye cast er jammerligt dårligt, og kombineret med et tåkrummende manuskript, så er der ingenting der fungerer, og intet i handlingen der giver mening.

Nikolaj

"Tokyo Drift" er den absolut bedste i FAF-serien! Der er lagt meget mere vægt på "street race", de fede bilers detaljer og selve det undergrundsmiljø hvor der køres ræs! Når man smider alt dette ind i Tokyos gader og bjergområder, så har vi en rigtig god "street race"-film!

Selve filmens titel(DRIFT) er opkaldt efter en kørestil der handler om at kunne få en bil hurtigst muligt igennem et sving ved at køre sidelæns. Dette tema viser også hvordan man har fokuseret meget mere på væddeløbsdelen i dette tredje element i serien istedet for den mere bande-relaterede action!

Selvom det er en god racing-film, så har den desværre ikke noget vildt spændende plot, men det er jo trods alt også en Fast and Furious-film!

Nikolaj

Virkelig skuffende.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Wayne

Ringeste i serien. Der bliver godt nok kørt ræs, men historien er tynd.

Mia Lindholm

Jeg syntes alle filmene er fantastiske! Gode skuespillere og super fede biler! God handling og action osv. :-)

Tribute

The Fast and the Furious: Tokyo Drift er meget godt lavet, der er heletiden fart over fældtet og nice Action vær gang bilerne CRASHER ind i noget. Filmen indeholder fede Biler, fede Drifts og (lidt) fede byer. Det er en rigtig nice Drenge filmsom virkelig sparker røv på Bil nørder og Fast and Furius Fans.
Det lidt skuffende ved filmen er at det altid tager noget tid før at der virkelig sker noget i filmen. Men ellers var der nogle rigtig fede Lyd Effekter og Handlingen i filmen var ikke så værst.
Kan Anbefaldes!!!

Kian

Vidste i at hende fra fast and furious også er med i avatar.

Kian

(:

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.