Cookie- og Privatlivspolitik

I Am Legend

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
25.12.2007
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
I Am Legend
|

Science fiction-filmen 'I Am Legend' handler om den geniale videnskabsmand Robert Neville. Men selv ikke han kunne holde den forfærdelige, uhelbredelige og menneskeskabte virus nede, der spredte sig over hele kloden.

Neville, der åbenbart er immun, er nu det sidste overlevende menneske i New York. I tre år har Neville dagligt sendt radiobeskeder for at komme i kontakt med eventuelle andre overlevende.

Men helt alene er han ikke. Når solen går ned, kommer mutanterne frem. Mutanterne er dem, der overlevede virussen – De Inficerede – de lurer i skyggerne og overvåger hver en bevægelse fra Neville, mens de venter på, at han begår en fatal fejltagelse...

'I Am Legend' har tidligere været filmatiseret som 'The Last Man on Earth' (1964) og 'The Omega Man' (1971).

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (111 votes)
4.6
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kian

hvad vil du gøre hvis du var den sidste mand på jorden

Nogenuser/12232

super god tænkt, at lave historien på den måden

Hugomanen

Som udgangspunkt spiller Will Smith rollen som palle alene i verden godt. Når han går rundt og er enormt ensom føler man med ham.
Problemet er bare at det så også er det eneste gode aspekt af filmen. Når de så bevæger sig væk fra hans isolation og over til selve plottet falder man i søvn igen.
Resten af filmen betsår af ting/budskabet der er set mange gange før - og udført langt bedre.

Jakob

Ikke ligefrem en legende men ellers lidt uhyggelig og rigtig god. Eftersom det nu er Will Smith må jeg indrømme at jeg blev lidt skuffet. Han har lavet bedre film men heller ikke en plet på ham. Det er en helt i orden handling, som man kun kan forvente af Will. Kan godt forstå han ville adoptere den hund bagefter - den er sgu sød! Lidt sørgelig til sidst. Hvis man ikke har set denne film endnu så er det om at købe den på DVD. Kan helt klart anbefales til enhver Will - og hundeelsker..!

Snael

Super film. Som giver en god fornemmelse i maven når man går ud af biografen. Kan på ingen måde relatere til den dårlige anmeldelse der er kommet nogle steder fra.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.