Cookie- og Privatlivspolitik

Legion

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
18.03.2010
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Legion
|

'Legion' foregår på kanten af dommedag, hvor en pige bliver gravid med menneskehedens kommende frelser. 

Da Gud bestemmer sig for at udslette menneskeheden og begynde forfra må hun og en lille gruppe må tage kampen op mod de angribende engle.

På rollelisten i 'Legion' findes bl.a. Dennis Quaid og Paul Bettany.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (156 votes)
3.5
1.2

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Himmelsk vrøvl!" (Ann Lind Andersen) ()

 • Ekstra Bladet

  "’Legion’ er en morsom film. Men da det er helt ufrivilligt, er det ikke ment som en anbefaling. Tværtimod. Mage til forvrøvlet historie skal man lede længe efter." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "En forbistret Gud sender onde engle og en syndflod af zombier i hovedet på menneskeheden i en forvrøvlet apokalypse-horrorfilm." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "Hvis man forestiller sig en blanding af Kristus-myten, en af de mere halvsløje Stephen King-romaner og lidt semireligiøse myter krydret med en god omgang americana rørt sammen i en grød af digitale effekter, får man 'Legion'." (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
JegELSKERFilm

Gud bliver ond, og så er verdens skæbne i hænderne på den sidste gode engel og en håndfuld mennesker.

Denne film er bare nogle udemærkede actionscener og ikke andet.

Se den kun hvis du er til det!

Mario

Den er pisse dårlig. den er seriøst 0 værd
men den får 4 stjerner for de to repliker jeg elsker aller mest i den film..

den ene replik .
You gonna Die Now.
den anden replik
Dont be scared. i just wanna play with the baby .

Mads Frederik

Kan godt være, men uansat om det er Hurt Locker, Legion mfl. Så er det jo åndsvagt at når der er ukendte årsager kommer en enkelt kopi af en film til Danmark, så vælger Nordisk FIlm altid at sætte den op i KBH.
Hvorfor kunne ikke for en engang lad en kopi starte i Århus eller Aalborg og så senere KBH? Det virker som om i nogen tilfælde så eksistere der ikke noget Danmark Vest for Storebælt! Jeg ved godt der bor flere i København, men alligevel!
Jeg er personlig overbevist om at film som Brothers vil indspille færre kroner i Jylland end en film som Legion ville gøre. Men alligevel så vælger man at sende en lastbilfuld kopier af den til Danmark.Jeg er nu er stadig overbevist om Nordisk Film uansat om de distribuere en film i DK eller ej. At de har indflydelse på hvor mange kopier de vil have af en film. De har jo monopol på biografen driften i DK. Det vil derfor være uanminidelig blåøjet ved ikke at tro at de har indflydelse på hvor mange kopier af en film de tager imod.

Dennisuser/712353

Jeg kan også lide sådan nogle film, men så god ser den heller ikke ud.
Jeg holder mig til Supernatural, som næsten handler om det samme :-)

phillipuser/707216

årgh jeg glæder til den udkommer imorgen! traielren ser SÅ fed ud! og efter at havde læst kommentarene er jeg glad for at bo i KBH MUHEHEHEHEEHEHH!!! :D <3

Al Swearengen

Det viser jo netop at det er distributøren, der afgør antallet af kopier i landet. Og ja, Nordisk Film distribuerede Hurt Locker, men Sony distribuerer Legion, og det kalder du Nordisk Films skyld. Derfor lyder det som om du giver biografen skylden, når du blander det hele sammen.

Mads Frederik

Jeg fik oplyst da Hurt Locker havde premiere i September 09 af Nordisk Film. At de mente at påtrods af filmen havde klaret sig nogenlunde i USA, så ville den ikke appellere til publikum i Danmark. Derfor havde Nordisk Film taget den beslutning kun at tage imod en kopi af Hurt Locker til hele Danmark!

Så nej jeg er ikke gal på den!

Al Swearengen

Det er fedt, at du gør dig klog på biografbranchen, men lidt ærgerligt at du ikke har sat dig ind i sagerne.
Distributørerne afgører næsten altid hvor mange kopier en film skal sendes rundt i. Legion kommer kun ud i meget få kopier og her har Nordisk Film biograferne måske fået en. Den ene kopi man har til rådighed placerer man sjovt nok i byen med det største publikum.
Men kom endelig med dine guldkorn en anden gang...

Mads Frederik

Nordisk har den opfattelse at de tror hele Danmark bor i København. Sådan var det jo også med Hurt Locker. Selvom at Legion ikke kan måle sig med Hurt Locker, idet Legion er noget ****.

Tag nu bare sådan en overkultural naresut som "Brothers". Det er en film for f..eks. Politikken-læsende Kvindelige Gymnasielærere. Det vil sige med andre ord en film jeg aldrig kunne finde på at have set! Men den sætter Nordisk Film op i hele Danmark! Derimod en banal aktionfilm for mænd "Legion" den bliver kun sat i KBH.
Det vil med andre ord sige når der er en Mandefilm, så svigter Nordisk Film tit os mænd, især hvis man bor i Jylland. Mens hyperkulturelle kvindelige gymnasielærere de får altid deres film i hele Danmark!

/Mads

MiniRock

Hvorfor f...... kommer den ikke til Odense...Det fuldstændig latterligt at KBH'erne skal havde æren af det...
Alle premiere film skal lande i ALLE biografer..og ikke kun KBH

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.