Cookie- og Privatlivspolitik
De 3 bedste parodier på Star Wars-teaseren

De 3 bedste parodier på Star Wars-teaseren

Lego, lens flares og George Lucas

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Teaseren til Star Wars: Episode VII - The Force Awakens udkom i fredags til stor begejstring fra både medier og fans rundt om på nettet. Næsten omgående begyndte der at komme forskellige parodier på teaseren, og man må tage hatten af for kreativiteten fra de forskellige bagmænd.

Lego-versionen er oplagt, både baseret på mængden af specielle YouTube-film skabt af de små klodser, men også fordi Lego Star Wars allerede er et kendt mash-up. De små kommentarer i videoen er sjove, men desværre har skaberen Snooperking haft svært ved at overføre rumskibene til Lego.

Lens flare-udgaven er mere nørdet, fordi den er en direkte henvisning til J.J. Abrams' brug af lys i de to Star Trek-film. Og man må erkende, at det også ser ret fedt ud i Star Wars-teaseren.

Endelig er der kommet en version, der på humoristisk facon viser, hvad der ville være sket, hvis George Lucas stod bag det kommende rumeventyr. Det inkluderer langt flere rumskibe, vandrende CGI-væsner foran kameraet, Jabba the Hutt og et overgjort lyssværd.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Julius

... Every single image has so many things going on. De er pokkers kreative og meget veludførte alle sammen. Min personlige favorit var dog den sidste, for jeg elskede, hvordan de trådte hårdt ned på alt, George Lucas stod for! Meget kreativt og godt arbejde!

Sannieuser/764085

Den her Lego-teaser-trailer ser en del bedre ud end den ovenstående:
https://www.youtube.com/watch?v=I0tLOARV-jk

CINEMANDRUP

Godt lavet alle tre må siges.

Er ret så vild med lego udgaven og humoren der tildeles denne og så ikke mindst nummer tre i bedste George Lucas stil. Hold nu op hvor er det herligt og godt fundet på :-)

Jacob

Er ret vild med at man i den sidste har sneget Jango Fett ind blandt stormtropperne, hvilket nok kan puste nyt liv i diskussionen om, hvorvidt der stadig er kloner efter Episode III. Den lille droide har også skabt debat, og kritikerne/skeptikerne sammenligner den med Jar Jar Binks, men må være ærlig og sige den sammenligning fatter jeg ikke. Bemærk da Daisy Ridley stiger ombord på sin brummende speeder, at der sidder en genstand monteret øverst på venstre side, som på mystisk vis er forsvundet da hun suser ud i horisonten.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.