Cookie- og Privatlivspolitik
 6 grunde  til at elske Star Wars-teaseren

6 grunde til at elske Star Wars-teaseren

The Force is strong with this one

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Ja, det drejer sig makismalt om 85 sekunder, men det er stadig nok til at efterlade et indtryk. Også selvom dagens teaser-trailer intet fortæller om filmens egentlige kvalitet.

Her er seks grunde til, at vi elsker smagsprøven fra J.J. Abrams.

1. Voice-over
Stemmen lyder i den grad som Benedict Cumberbatch, hvilket i sig selv er et plus, og udmeldingen "The dark side... and the light" indrammer øjeblikkeligt essensen af Star Wars.

2. Lydeffekter
Fra lyssværd, X-wings og TIE fighters til varevognsudgaven af en land speeder står der Star Wars på det hele. Allerede før det klassiske score sætter ind.

3. Humor
Humor er og bliver en del af universet, og hvis J.J. Abrams holder det på "hyggelig robot"-niveau, som teaserens R2-D2-klon, er der intet at frygte. Never go full Jar Jar Binks!

4. Ondskab
Star Wars og sne er én af filmhistoriens mest effektive cocktails. Der er formentlig tale om en Sith, og klippet i skoven er både enkelt og fænomenalt. Det middelalderlige lyssværd giver associationer til Dracula, og helheden resulterer i teaserens første money shot.

5. Loop
Hvem der sidder bag roret, ved vi ikke, men gensynet med Tusindårsfalken er teaserens helt store scoop. Kameraføringen (eller illusionen af samme) ved smuglerskibets loop får ens computerskærm til at føles som en tur i Planetariet.

6. Stemningen
Det hele føles helt RIGTIGT! Hverken for meget Disney, for meget The Phantom Menace eller for meget et forsøg på at efterligne fortidens storhed. Baseret på 85 sekunder ligner J.J. Abrams den rette mand til jobbet.

Star Wars: The Force Awakens får dansk premiere den 17. december 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Det er Andy Serkis der spiller sith, hvikket er noget det bedste der er sket i filmhistorien!

Det eneste der generer mig lidt, er det "middelalderlige lyssværd". Det er ikek for at virke gammeldags, men der fines én typelyssvlrd, og det er dem de har i de 6 andre film. Er med på at man skal forny sig nogle gange, men jeg synes altså at et ridder-lyssværd er lidt for kreativt.

Men bortset fr det, så virker det lovende :)

Harmonicauser/926845

Er det bare mig, eller burde grund nr. 7 ikke være, at det ligner Mark Hamill i cockpittet på X-Wing fighteren?

Heidi

Ved Evening Standard Theatre Awards i London i går aftes, blev han spurgt af en journalist (jeg har linket til videoen, men vil ikke linke til den, da den er vandmærket af Getty Images) om det er ham i traileren.

Det er det ikke, siger han. Han siger også, at det ikke er ham med lyssværdet og han svarer nej til om han er med i filmen.

Så det skulle vel afkræfte det rygte... selvom den film ikke er andet end en stor rygtebank :)

Simon

Det er ikke Benedict Cumberbatch der lægger stemme til voice-overen, men Andy Serkis. :p

Lars Jørgensen

Jeg har netop de samme 6 grunde, for at jeg er oppe at ringe, den når lige at tease mig med alt hvad jeg havde håbet på, for ikke at tale om nervøsiteten for om JJ kunne klare at løfte projektet.

Det lover fantastisk, nu kan jeg sove trygt om natten, og om muligt glæde mig ENDNU mere til december 15!

Christian

- George Lucas har IKKE instrueret denne film! (Thank God)

Maggie Smith

Fantastisk med de 6 grunde, jeg har ikke selv fået lige præcis alle de 6 med, men meget af det havde jeg notereret. Ser satme spændende ud!

Heidi

Ja, det kunne godt lyde som Benedict i starten af traileren (tro mig, jeg er en kender af den stemme), men senere synes jeg ikke det lyder som ham.
Faktisk synes jeg mere det lyder som Andy Serkis og det bygger jeg på den måde Benedict normalt udtaler ordene på. Og ja, selv hvis man sammenligner med hans Khan-stemme og Smaug-stemme, så mangler der noget i forhold til stemmen i sidste del af Star Wars traileren.

Hvis I lytter godt efter, så er der forskel, selvom begge stemmer er maninpuleret.

Det kunne være at J.J. Abrams tager røven på os og det er både BC og Andy Serkis. We can only guess ;)

Alexander Grassuser/8257

Det lyder mere som Andy Serkis.

Jacob

Der er helt klart tale om en stemnings-teaser, for egentlig bliver der ikke fortalt noget om plottet, og vi ved stadig intet om hvilken rolle Luke, Solo og Leia fylder i den kommende trilogi. Jeg vil give fuldstændig ret i, at J.J. Abrams har givet et praktisk talt perfekt førstehåndsindtryk. Med TIE Fighters, X-Wings og Tusindårsfalken virker det til, at kampen mellem det tidl. Imperium og Oprørs-bevægelsen, som nu måske har dannet en ny republik, ikke er færdige med at kæmpe. Selvfølgelig bliver det ikke bare tale om en gentagelse, men vigtigst af alt - hvad pokker menes der med 'kraften vækkes'?! Snakker vi om Jedi'er eller Sith'er, eller om noget helt tredje. Glæder mig til at finde ud af nogen flere detaljer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.