Cookie- og Privatlivspolitik

The Green Mile (1999)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
3 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Green Mile
|

Filmen 'The Green Mile' (Den grønne mil) handler om fangevogterne på dødsgangen i et sydstatsfængsel i 1930'erne.

Fangevogterne konfronteres i 1935 med en noget usædvanlig fange: Den dobbelte børnemorder John Coffey. Han er stor som et hus, blid som et lam og har nogle mystiske overnaturlige kræfter.

'Den grønne mil' på Stephen Kings bog af sammen navn og fik fire Oscar-nomineringer.

Filmen blev set af 134.000 danskere i biografen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (162 votes)
5.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anders

En af de klart mest rørende og velspillede film nogensinde

Lars Michael

Velkommen til en virkelig top god film, nej hvor jeg elsker den, den skal ses om du er alene eller sammen med din familie så se den.
Den har alt det en god film skal ha.

Maggie Smith

Fantastisk, gribende og enormt rørende. Hold da kæft..

Segoyuser/116755

En af mine favorit film, den har alt som en film gerne må indeholde, følelser både de gode og rigtig ubehagelige, gode skuespillere som gør deres "profil" troværdig, har set den flere gange og bliver stadig sur på "skurken" og har dyb medfølelse med "helten" , sikke barsk det må have været at dø på den måde uff.
Hvorom alt er filmen har det hele.

Nikolaj

Fra start til slut.

Nikolaj

Det er en absolut fremragende filmatisering af en af Stephen Kings historier. Michael Clarke Duncan gør det ligeså fremragende! Hvem skulle tro at så kæmpestor en person ville kunne spille en rolle der er så "sød"?! Hans Oscar-nominering er absolut fortjent!

Filmen sender os igennem alle de følelseslag der findes, og vi oplever hvordan miraklet florerer på dødsgangen. Det er en af de stærkeste film jeg har set!

Biancha

filmen er filmen over ALLE film

Jacob

Med Den Grønne Mil formår Tom Hanks endnu engang at tilføje en film noget ekstra, og ligger selvfølgelig højt på listen af hans bedste præstationer. Livet i fængslet er næsten hyggeligt lige indtil en ny fange skal ristes i den berygtede stol.

Andreas

Virkelig rørende film, som jeg virkelig levede mig ind i! Sammen med De Urørlige er det her nok den mest rørende film jeg nogensinde har set. Det er ikke kun Mr. Hanks der leverer fremragende skuespil, det er så sandelig Michael Clarke Duncan! (R.I.P!) Det eneste der lige præcis ikke gør, at det her er et mesterværk, er spilletiden. Den er lidt for lang hvilket gør den lidt kedelig somme tider, og det er virkelig synd, for det er en meget fremragende film, og er sikker på, at den sagtens kan ses igen!

Camilla BK

Wow sad og stortuddet til den her film... virkeligt en rørende historie med godt skuespil... Det eneste minus ved den her film er det med at der kommer de her insekter (det onde) ud af ham.... det ødelægger det på en måde, men uden dem ville det samtidig slet ikke være det samme

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.