Cookie- og Privatlivspolitik

The Wrestler

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
29.05.2009
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Wrestler
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

'The Wrestler’ er et prisvindende drama med Mickey Rourke i sit livs rolle.

Randy ’the Ram’ Robinson er en legende i wrestling. Men en legende der blev skabt i 80’erne, og selv om musklerne stadig svulmer under den omhyggeligt brunede hud, så er det stadig sværere for Randy at ignorere, at han er blevet gammel.

Der bliver længere og længere mellem de godt betalte jobs. Det videospil, han lagde navn til, findes på en konsol, der ikke fabrikeres mere… og det hårde slid i ringen og misbruget af steroider har sin pris.

Mickey Rourke gør et overbevisende comeback som ringvraget Randy Robinson i Darren Aronofskys ’The Wrestler’. Han bakkes op af Marisa Tomei og Evan Rachel Wood.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (672 votes)
5
4.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... dybt professionelt instrueret, men man skal først og fremmest se den for at studere Mickey Rourkes fantastiske furede fjæs. Og måske opdager man, at man bevæget sidder og får blanke øjne." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "Sådan skildrer man et gammelt ringvrag, så det gør ondt i hjertet." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "... Rourke rocks, og han spiller en vis legemsdel ud af lycra-shortsene i denne film, som med god grund allerede er blevet karakteriseret som denne fornemme skuespillers helt store comeback." (Steffen Jungersen) ()

 • Ekstra Bladet

  "... sjældent er rollen som den ensomme kæmpe, der klynger sig til håbet og livet, blevet spillet så indædt, sårbart og overbevisende, som Mickey Rourke gør det her." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Mickey Rourke får her et monumentalt comeback. Det er hans film - simpelthen! ... med hele sin fysiske tonnage og sin tørt modulerede stemmeføring. Det er formidabelt!" (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "Jeg kan personligt ikke mindes at have set en skuespiller i nogen film så nøgen, ærlig og sårbar som Mickey Rourke inde bag alle skrammerne og musklerne." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Det er en svær film at anmelde, den er rørende, barsk og psykologisk. Det er ikke wrestlingen, som er hovedfokusset. Nej, det er alt det omkring det. Selv jeg som hverken er fan af Rourke eller Wrestling for den sags skyld, var jeg blæst omkuld hele filmen igennem. Og jeg var suet med indimellem alle karakterene. Flot!

Nikolaj

Mickey Rourke gør det fremragende som den aldrende wrestler der har haft et voldsomt hårdt liv. Historien rammer lige i tårekanalerne, og hele filmen igennem sidder man bare og hepper på at Randy klarer skærene og vender historien til det lykkelige! Slutningen er en af de mest intense og dramatiske jeg har set! Fremragende film!

Malene

Havde ikke de store forventninger - er mere til "tøsefilm", men syntes faktisk denne film var rigtig god! Kan virkelig godt lide Mickey Rourke!

Frank

Fremragende Action Drama

AufVideoSehen

Stilen virker nærmest dokumentarisk og Rourke virker fuldstændig autentisk som den på mange måder ynkelige og fejlslåede wrestler hvis liv ikke er specielt storslået eller vellykket. Men 'The Ram' lever på minderne fra storhedstiden og øjeblikkene i rampelyset. Og så nægter han at give op eller at se de barske realiteter i øjnene. Meget gribende film men ikke ligefrem en 'feel-good-movie'.

Lars Michael

Mickey Rourke store comback som skuespiller.

Dude

Mickey Rourke spiller virkelig godt.

Jeff

Life mirroring art. Rourkes comeback is great. A very moving movie.

Wayne

Flot præstation af Rourke, som i den grad er tilbage som stjerne. Fantastisk levende skildring - man tror på historien, og føler næsten man ER The Wrestler.

Herculadedrik

Der er ikke så meget andet og side end fantatisk film, intet mindre en oplevelse der bliver, Mickey Rourke er jo utrolig i rollen her, se den opleve den nyd den. Filmen er 5 stjerner, den sidste er udenlukket for Bruce Springsteen igen utrolige musik.. (jo er kæmpe the boss fan). Men en kanon sang.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.