Cookie- og Privatlivspolitik

National Treasure

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
11.02.2005
| |
2 timer 11 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
National Treasure
|

Action-eventyret' National Treasure' handler om Benjamin Franklin Gates, der hele sit liv har ledt efter en skat, som de færreste tror eksisterer. Skatten er gemt et sted i USA og igennem seks generationer har Gates familien ledt efter den.

Endelig har Ben fundet et afgørende spor. Skattekortet befinder sig tilsyneladende på bagsiden af den amerikanske uafhængigheds-erklæring, men dét dokument er ikke sådan lige at komme til. Og for at gøre ondt værre er Bens ærkerival, Ian Howe lige i hælene på Ben.

Fra ventilationsskakterne i Nationalarkivet til katakomberne under New York forsøger skattejægerne at løse mysteriet bag Amerikas største skat!

'National Treasure' fik en efterfølger: National Treasure: Book of Secrets.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (48 votes)
4.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

På mange måder en god film, minder meget om Indiana Jones og det er slet ikke kedeligt.

G-force

En god historie, med hemmeligheder, overraskelser og spænding.

Nikolaj

"National Treasure" er kort sagt, en lang række af små gåder som vores helte skal løse for at finde den store skat. Selvom det bliver lidt ensformigt på det punkt, så har det dog stadig den effekt at jeg blev lidt mere interesseret i amerikansk historie, og så tror jeg at de fleste vil få en lille drøm om selv at kunne løse så indviklede historiske gåder efter at have set filmen.

Filmen varierer lidt for meget i spænding, men der er enkelte øjeblikke der giver den fuldstændig rette mængde! Det er her filmen er bedst. "National Treasure" er ikke nogen film jeg vil huske fremover, men den er udmærket til lidt tidsfordriv.

Jacob

Tilbage i 00'erne oplevede verden en genopblomstring for hemmelige selskaber, skjulte budskaber og forsvundne skatte. Ben Gates går pludselig fra tørre teorier og latterliggørelse til, at befinde sig i en hæsblæsende jagt på en livslang drøm, og Nicholas Cage er fremragende og indlevende i dette moderne Indiana Jones inspireret eventyr.

Frank

Okay film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film som en slags blanding mellem Da Vinci og Indiana Jones, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Jeff

A watchable Nick Cage movie. These are becoming an endangered species.

Antaeus

Det er en af de film jeg kan se igen og igen. Skuespillerne er super oplagte og der er en god kemi mellem de bærende skuespillere i filmen, især mellem Cage og den smukke Kruger. Den er spændende, med gode replikker og et veloplagt plot. Det er fint med de mange gåder og hemmeligheder der hele tiden skal løses. Det går lidt hurtigt og er lidt købt til tider, men jeg køber den alligevel hele vejen. Er du til genren så må du ikke misse denne film.

S. Rico

Det lyder ikke tillokkende, men det er faktisk en ganske god film. Trods lighedspunkter med Indiana Jones filmene i set-up’et, så er denne film i en anden genre og har bestemt sin berettigelse.

Wayne

Potent og fremragende, i bedste Indiana Jones stil.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.