Cookie- og Privatlivspolitik
Star Wars: Episode VII får officiel titel

Star Wars: Episode VII får officiel titel

Kraften vækkes

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Lucasfilm har afsløret titlen på den kommende 'Star Wars: Episode VII', og den er 'Star Wars: The Force Awakens'.

Historien melder ikke noget om, hvorvidt 'Episode VII' er droppet helt fra titlen, hvilket i så fald ville skille den ud fra de andre seks film i serien. Filmdatabasen IMDb.com holder dog fast i 'Episode VII', men Lucasfilm mangler den endelig bekræftelse.

Uanset hvad er det en kryptisk titel, der sætter en masse tanker i gang om dens betydning.

Har den nye republik efter Return of the Jedi eksisteret i årevis uden involvering fra Jedi-riddere, hvorefter de nu får brug for dem? Er det en henvisning til, at den mørke side af Kraften er på vej tilbage? Eller bare at Luke Skywalker har sovet i 30 år?

Vi ved endnu heller ikke, hvad den danske titel bliver, men vender selvfølgelig tilbage med en opfølgning, når oversættelsen bliver offentliggjort.

Star Wars: The Force Awakens får premiere den 17. december næste år.

Star Wars The Force Awakens logo

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Håber ikke at de dropper 'Episode VII', men når det gælder en franchise så højt på strå er alt muligt, og hvad 'Kræften Vækkes' (min lige umiddelbare oversættelse) rummer vil blive holdt tæt i lang tid endnu. Måske vi vil se en ny udvikling inden for Jedi-Riddere og Sith-Fyrster, men ingen tvivl om at J.J. Abrams og LucasFilm har meget mere i gemmeren til os.

Kulturbaronen

Rolig rolig, Jacob. "Episode VII" droppes overhovedet ikke. Vi skal huske at skelne mellem, hvad der er filmenes fulde titler, og hvad der er valgt som deres markedsføringstitler.

Markedsføringstitler (plakater, merchandise, PR, m.m.):
- Star Wars: Episode I - The Phantom Menace
- Star Wars: Episode II - Attack of the Clones
- Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith
- Star Wars
- The Empire Strikes Back
- Return of the Jedi
- Star Wars: The Force Awakens

Fulde titler (ses i filmenes åbningssekvenser):
- Star Wars: Episode I - The Phantom Menace
- Star Wars: Episode II - Attack of the Clones
- Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith
- Star Wars: Episode IV - A New Hope
- Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back
- Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi
- Star Wars: Episode VII - The Force Awakens

Patrick

Lucasfilm har udtalt at de har droppet Episode VII fra den officielle titel.

Jacob

... ved du så noget om hvorfor? Som der bliver kommenteret kan der være tale om, hvad der bliver markedsført og den deciderede titel, eller kan du blank afvise det? Har ikke selv tjekket LucasFilms hjemmeside, så ved egentlig ikke noget ...endnu. Må være ærlig og sige det lyder mærkeligt, for vi har jo set en stor plakat med 'Episode VII' over Pinewood Studierne i England. Måske der var tale om et dække ;-)

Patrick

Rebel Force Radio på facebook plejer at have god adgang til nyt fra Star Wars universet. og de skrev på facebook at:
"No "Episode VII"? RebelForce Radio has confirmed with Lucasfilm that "Star Wars: The Force Awakens" is the complete official title of the next Star Wars film. - JMac"

MEN de siger så senere at
"The proper title of the film will not contain "Episode VII" but I believe it will still be referred to as that in a potential crawler, etc. The film will be marketed officially as "Star Wars: The Force Awakens" - JMac"

Jeg havde ikke set den sidste update da jeg skrev det andet. Så det kan godt være åbningssekvensen har Episode VII med i den, men åbenbart ser den officielle titel ud til at blive uden "Episode VII"

Kulturbaronen

..så er "Star Wars: The Force Awakens" filmens titel i al markedsføring, PR, legetøj, m.m. - men den vil med 100% have "Episode VII" med i filmens opening crawl.

Jacob

Jeg er hellere ikke selv blevet meget klogere, men kan bare ikke se hvorfor man skulle droppe det. Især når man tænker på de tre stand alone film imellem, så vil det virke forvirrende ikke og have 'Episode' med for at adskille de to nye trilogier fra hinanden. På nuværende tidspunkt ser det ud til at LucasFilm og Disney spiller folk et puds, og vi må vist bare vente på en officiel udmeldelse fra J.J. Abrams eller en anden fra indercirklen.

Jesper

Du mener vel forhåbenligt: "Kraften Vækkes"? :D

Jacob

... som jeg nok må erkende, he he - selvfølig mener jeg 'Kraften Vækkes' :-)

jakobuser/342647

ja jeg skal se den i 2015

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.