Cookie- og Privatlivspolitik

Episk trailer til Hobbitten: Femhæreslaget

Skyerne samler sig

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Den første egentlige trailer til 'Hobbitten: Femhæreslaget' er netop udkommet og byder i vanlig Peter Jackson-stil på kampe af hidtil usete proportioner.

Filmen tager udgangspunkt efter begivenhederne i Dragen Smaugs ødemark, hvor dværgene generobrede kongeriget Erebor fra den frygtindgydende Smaug. Nu står beboerne i Lake-town til gengæld over for en vanskelig opgave, da dragen er på vej i deres retning med glødende hævntørst i øjnene.

Imens nærmer en hær af glubske orcer sig, og alt ender i det episke femhæreslag, der som bekendt er blevet filmens titel.

Hobbitten: Femhæreslaget får premiere den 10. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Blueberry

Hold nu op, hvor jeg glæder mig til december! Skal så meget til midnatspræmiere :)

Jeff

The previous Hobbit films have bored me silly, but this is one exciting trailer. I just don't know if I can be bothered to sit through another 45 minute battle scene...

Michela

Det er en trailer der opsluger dig fra første sekund! Du kan næsten ikke blinke for at være bange for at gå glip af en detalje! Det er helt klart at vi har noget at glæde os til..
Glæder mig utrolig meget til at se den!

Kathrineuser/143233

Det er intenst. Og oven i købet helt uden Smaug. Det bliver godt, så godt.

Tauriel ser ud til at være i problemer..

Horsi

Tja det kan ikke overraske mig, at Tauriel har problemer. Det er blevet hintet, at hun ikke vil overleve slaget. Ligeså er det blevet bekræftet, at Thorin, Fili og Kili ikke vil overleve slaget.

Så til alle dem, der er ved at få et føl på tværs, over kærlighedshistorien. Der er en god chance for, at flertallet af de implementerede parter, ikke vil overleve det kommende slag.

Kathrineuser/143233

Bogen er over 75 år gammel. Det behøver ikke ligefrem bekræftelse.

Horsi

INDEHOLDER SPOILER!
---------------------------------------------------

Tja nu vil jeg blot pege på at det er set før, at der er forskel på bøger, og filmatiseringen af bøger. Desuden var der så meget røre over at Thorin skulle dø, at Peter Jackson faktisk åbnede en debat om det. Efter at han dog havde lyttet til argumenterne, og så at mange stadig ønskede, at det var tæt på bogen, holdt han fast i beslutningen.

CINEMANDRUP

En helt igennem opslugende trailer fra start til slut, som blev nydt uden at blinke for ej at gå glip af den awesomeness, der venter os alle.

Flamberende lækker trailer til begyndelsen på slutningen:-)

Jakob P.

Der er ingen vej tilbage, dette her er starten på enden, og jeg glæder mig for vildt til at se hvad der sker med dragen Smaug, og til selve "Femhæreslaget". Det bliver for vildt.......!

Christian

Hvor jeg blev nødt til at holde vejret... Sindsygt!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter