Cookie- og Privatlivspolitik
Vandt du Mockingjay-gallabilletter?

Vandt du Mockingjay-gallabilletter?

Konkurrencen er slut

Stem op!
182
Stem ned!
0
(reset)

Vi har fundet vinderne af de fem kino.dk-brugere, der med ledsager kan se The Hunger Games: Mockingjay - del 1 til gallapremieren. Stort tillykke til: 

1-5. præmien: 

Nanna Nim Christensen
Melissa Kjærulff
Amanda Alsing
Frederik Svarre
Daniella Falkenberg

Derudover har vi også trukket lod blandt de 1295 svar, og vinderne af lodtrækningen er: 

6.-15. præmien:

Amailie Christensen
Judith Frandsen
Tinna Gunnersen
Johnnie Jensen
Stine Bagger Nielsen
Isabella Romanow
Felicia Sørensen
Astrid Madsen
Victoria Carlsen
Britt L. Nielsen

Vinderne har fået direkte besked på mail. 

-----------------------------------------

Allerede den 18. november kan fem heldige kino-brugere med ledsager se The Hunger Games: Mockingjay - del 1 til gallapremieren.

Vi udlodder følgende:

1.-5. præmien:
To billetter til den danske gallapremiere den 18. november kl. 21:30 i Imperial i København (vinderne skal selv sørge for transport).
Et stk. Hunger Games-iPhone cover, et stk. Hunger Games-mulepose og et stk. Hunger Games-pin badge

6.-15. præmien:
To fribilletter 
Et stk. Hunger Games-iPhone cover, et stk. Hunger Games-mulepose og et stk. Hunger Games-pin badge

Sådan deltager du:
Fortæl os hvilken af karakterne fra Hunger Games-universet, der er din favorit?

Skriv dit svar forneden i kommentarfeltet. De fem bedste svar vinder gallabilletterne, mens de resterende 10 vindere findes via lodtrækning. 

Deadline er onsdag den 12. november kl. 23:59. Vinderne findes den 13. november og får direkte besked samme dag.

May the odds be ever in your favor!

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Josefine

Min absolut yndlings karakter er prim, hun virker så lille og skrøbelig. Grunden til jeg kan lide hende er nok fordi hvis det ikke havde været for hende ville der ikke havdet været en historie, hvis det ikke var for hende vil Katniss ikke havde meldt sig. Det gjorde hun jo af kærlighed til hendes søster.

Frederikke

Selvom svaret er lidt kliche for mange, vil jeg stadig sige Katniss.
Jeg synes, Katniss er en rigtig fascinerede karakter, fordi hun er så utrolig realistisk. Man kan godt blive ’forblændet’ af, at hun er modig, selvstændig, stærk og kæmper for sin familie, men egentlig besidder Katniss rigtig mange karaktertræk, som ikke er særlig elskværdige. Rigtig mange ’heltinder’ får tit så mange ’velsete’ egenskaber, at de bliver helt ekstraordinære. Men Katniss er en person, som mange sikkert ikke helt ville bryde sig om, hvis man mødte hende i virkeligheden. Hun er meget lukket og er sjældent glad og smilende, har på mange måder svært ved at forholde sig til følelser (både sine egne og andres), kommer tit til at såre andre ved hendes manglende sociale forståelse, tilgiver ikke så nemt, tænker på sin familie, men er på mange punkter også egoistisk i sine handlinger og er f.eks. faktisk klar til at dræbe Peeta i slutningen af første bog, hvilket hun også selv skammer sig over. Alle sammen ting, jeg synes, fylder meget, og som ikke er så ’velsete’, men faktisk gør hende til en utrolig realistisk karakter, fordi det er sådan en pige, der har oplevet de ting, som Katniss har, sandsynligvis vil være. Det gør hende til en troværdig karakter, som man føler med, og hvis gode sider, man faktisk sætter ekstra pris på, fordi hun ikke er ’overgod’. Og de ting til sammen gør hende utrolig elskværdig, og derfor en karakter hvis rejse, jeg gerne vil følge.
Derudover synes jeg også, at det er fantastisk, hvordan sådan en utrolig velskrevet og velovervejet karakter kan blive fremvist så troværdigt på storskærm af Jennifer Lawrence. Hun spiller så pålideligt og følelsesfyldt et skuespil, at man selv sidder tilbage med alle de følelser, som Katniss besidder. Katniss udvikling, især følelsesmæssigt, er det, der giver hele konceptet ’substans’ efter min mening, og gør, at det kommer over et niveau, hvor det ’bare’ er action med en flok unge, der slår hinanden ihjel. Jennifer gør et fantastisk job med at vise, hvordan Katniss tænker, selvom tankerne kun er at læse i bogen. Og Katniss’ tanker er utrolig inspirerende, fordi de ikke bare er positive og tror på det gode, men fordi de er ’mørke’. Hun er ikke ’bare’ lykkelig, tværtimod tvivler man på, at hun nogensinde bliver det. Hun er stærk, men har alligevel brug for andre for at overleve psykisk og til at holde ’galskaben’ væk. Hun er bange og reagerer realistisk på det.
Kort og godt en elskværdig karakter, fordi hun er så velskrevet, velspillet og utrolig realistisk.

Sabine

Det er virkelig svært at vælge ens yndlings karakter, Suzanne Collins har skabt så mange vidt forskellige karaktere, alle med deres helt egen personlighed. Men jeg må nok i bund og grund acceptere at jeg har en svaghed for den farvestrålende Effie Trinket. Det er ikke kun for hendes skarpe personlighed, farverige kostumer og spydige kommentarer at hun har et specielt sted i mit hjerte. Effie giver så meget dybde til historien om Panem. Det var på mange måder igennem Effie at jeg lærte at forstå det forskruet samfund Katniss Everdeen lever i og hvordan Capitol har forvredet beboernes forståelse af rigtig og forkert. Men alligevel har hun stadig forståelse for samfundets ulemper. Hun gennemgår en kæmpe udvikling som menneske, og det er så interessant at følge hendes udvikling. Elizabeth Banks gør det fremragende i rollen som Effie, og jeg glæder mig som et lille barn til at se hvordan hun knækker rollen som Effie Trinket i Mockingjay.

Chloé

Min bedste veninde og jeg synes at Katniss er vores favorit, hun er modig og ikke bange for at kæmpe og hun er sej. Også synes vi det sejt at hun bruger sin viden om jagt og bueskydning for at overleve. Vi vil så gerne vinde billetter til filmen, vi har set de andre to film, også synes vi det kunne være sjovt at komme ind og se den. Hilsen min bedste veninde og mig

Emilia

Jeg synes Finnick er en utrolig beundringsværdig karakter. Ligegyldig hvad han er blevet udsat for gennem sit liv af grovheder og misbrug, så har han altid kærligheden med sig. Der er noget smukt og ægte over hans kærlighed til Annie, deres forhold er nok det eneste i hele Hunger Games serien som virker til at være rent og helt gennemtrængende oprigtigt.
Nok gemmer han sig bag en overfladisk og charmerende maske, men når han tager den af, så virker han ikke til at være ødelagt på samme måde som mange af de andre karakterer. Hvis han havde fået chancen, så tror jeg han kunne have levet et lykkeligt og kærlighedsfyldt liv, i modsætning til Katniss, som virker for ødelagt til nogensinde at kunne åbne op for kærlighed og finde lykke.

Maja Fels

Det er svært at vælge, for jeg er helt vild med alle karakterene på hver deres måde!

Men Haymitch er i mine øjne en helt genial person. Han virker som en person der bare er helt kold og uden følelser, men inderst inde holder han jo rigtig meget af Peeta og Katniss. Derudover elsker jeg hans flabede kommentarer, de får mig til at grine hver gang!

Effie er også en virkelig god karakter, i forhold til at hun skal være en af dem der står frem for Capitol og er med til at udvælge "spillere" til spillet. Men i virkeligheden er hun jo imod Capitol og meget mere usikker end hun virker.

Amanda

Katniss er et symbol på at hvis man vil ændre noget i sit liv, så må man gøre det selv. Hun er stærk, modig og vil gøre hvad som helst for dem hun elsker.

Nickie Antonia

Finnick Odair er ham mit hjerte banker hårdt for, han er fræk, sjov
og charmant. Han har alligevel et hjerte som er fyldt med empati og næstekærlighed. Er vild med hans rå charme, sådan en mand man drømmer om.

Alexiauser/708166

Stanley Tucci giver den hele armen(og lidt til...incl. højt hår) i filmen som utålelig studievært/kommentator. Ofte spiller han usympatiske og maniske roller med ikke så lidt vanvid, men her formår han faktisk at forlene filmrollen med en vis form for naivitet og ægte begejstring, der gør ham om ikke sympatisk, så I hvert fald tålelig. Og så er han ikke mindst den, der binder det i den grad usympatiske bånd mellem ledernes forskruede verden og den sesationssultne pøbel. Et fint "hip" til vores verdens "ever HUNGRY mob", hvor studieværter er til fals for laveste fællesnævner!

Viktorie

Peeta er min favorit karakter i The Hunger Games-filmene. Han er en meget sympatisk person som alle kan relatere til, han er meget følsom, men samtidig stærk. Han kæmper for det han har kært. Selvom Katniss afviser ham mange gange og bruger ham som en brik i sit spil, elsker han hende stadig, han kan se bag Katniss' facade. Han er virkelig en god person, det er derfor jeg så godt kan lide ham.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

2 uger siden

Aktive debatter