Cookie- og Privatlivspolitik

Rejsen til Saturn

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
26.09.2008
| |
1 time 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Rejsen til Saturn
|

'Rejsen til Saturn' er det første danske folke-rum-eventyr i verdenshistorien.

En film om ære, respekt, kærlighed og integritet. En historie om at sætte livet på spil, for at forsvare de danske værdier: Hjørnesofaen, kolonihaven og den kælderkolde pilsner.

Kurt Maj, en skruppelløs og magtbegærlig erhvers-magnat sætter spillet i gang - spillet om jordens vandressourcer - og det der er værre.

Det hele resulterer i at en flok, helt igennem håbløse danskere, af blandet herkomst, sendes afsted til Saturn for at udfordre verdensrummets farligste alienhær imod alle odds.

Med 'Rejsen til Saturn' er der dømt animation uden sidestykke, humor og hæsblæsende action skabt af holdet bag 'Terkel i knibe'.

'Rejsen til Saturn' er en filmatisering af Claus Deleurans klassiske kulttegneserie fra 1977.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4896 votes)
4.1
3.8

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  Efter filmen sidder man med spørgsmålet: Var det virkelig alt, hvad det kunne blive til? Indholdet for løjerne bliver nemlig i den storræbende pik-, patter- og prut-klasse, hvilket indimellem da har sine øjeblikke, men udover det hverken har dybde eller bid i satiren. Man må med skam se, at de små virale videoklip, der har fungeret som reklame-oplæg for filmen – hvor der bliver taget tykt pis på nutidige ikoner som Jørgen Leth, Ole Henriksen og Carl-Mar Møller – er betydeligt sjovere end filmen (Ann Lind Andersen). ()

 • Børsen

  På plussiden tæller, at animationen vitterlig er fremragende. Karaktererne er spillevende og i sig selv nuttede og morsomme (Morten Dürr). ()

 • BT

  Der er god flugt og fart over begivenhederne og man griner ofte ad modsætningerne mellem de klodsede danskere med en rumraket, der ligner en gammeldags u-båd og de topmoderne Saturn beboere (Jacob Wendt Jensen). ()

 • Ekstra Bladet

  De nødvendige opdateringer fungerer generelt glimrende, og den danske folkesjæl består stadig af øl, fisse og hornmusik - nu tilsat fremmedfrygt (Henrik Queitsch). ()

 • Jyllands-Posten

  'Rejsen til Saturn' er folkekomedie i animationsform, en fornøjelse fra først til sidst og ikke mindst et godt bud på, hvordan et bette dansk animationsfirma kan tage kampen op mod de store internationale produktioner (Sophie Engberg Sonne). ()

 • Politiken

  Uanset om man kender historien på forhånd eller er en teenager, der aldrig har hørt om ham der Claus Dellefrans, vil ’Rejsen til Saturn’ fungere som efterårets danske filmfest (Kim Skotte). ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Morten

Den her film er bare for fed...

Har vel set den 10 gange og finder bare flere og flere nuancer og grinagtige hendelser i filmen fra gang til gang. Super godt lavet med de helt rigtige stemmer!!!

Høj klasse

Wayne

at være ved at falde i søvn - flere gange. Forventningerne var nok for store, det var jo bagmændene til Terkel. Men pik, patter og øl i stakkevis gør ikke en film. Alle forfilmene op til var faktisk både mere underholdende og morsomme.

Signeuser/218559

God humor

1D

vildt god animations film

Danielleuser/9565

En film for os selbfede danskere, der kan tåle at der bliver taget god tyk pis på os.
personerne er hysterisk morsomme og skuespillerne bag stemmerne er fantastiske.
Er vildt med måden de har sat ting på spidsen i forhold til politil, indvandrere osv.
Har set den flere gange og kan stadig grine af den, samt ekstra materialet, der bare giver grinekramper.
En film lige til min humor!

mikkel knudsen

det var en god trailer og filmen var
total sjov og mangen sjov ting i den
mega gode film og godt lavet

anya

Det var en must see, men mere var der heller ved den. Det er sjovere at se ekstra materialet på dvd'en

S. Rico

Meget morsom og original.

Muggauser/8186

Jeg var ved at dø af kedsomhed og var ved at brække mig over, hvor dansk og tynd filmen var. Der er sku ikke så meget at sige, havde måske lidt forventninger, klart efter Terkel i knibe, men Rejsen til Saturn er bare en skuffelse og en kedelig nyhed. Den var ikke engang sjov..

Henrik

Det er den eneste danske film jeg har set i biografen, og den skuffede overhovedet ikke...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.