Cookie- og Privatlivspolitik

This Is 40

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
This Is 40
|

Komedien 'This Is 40' tager udgangspunkt i karaktererne fra Knocked Up, som også er instrueret af Judd Apatow.

Filmen starter en årrække efter 'Knocked Up' og omhandler ægteparret Pete (Paul Rudd) og Debbie (Leslie Mann), der står over for nye udfordringer.

Petes musikselskab kæmper for overlevelse og Debbies kjoleforretning bemandet Desi (Megan Fox) og Jodi (Charlyne Yi), som skal hjælpe med at dække det hjemlige budget.

'This Is 40' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
3.2
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Ok sjov komedie der joker med lige præcis de ting, som man kunne forvente af en film med titlen This is 40. Selv om historien ikke er særlig original og humoren tager de nemme valg, så er det glimrende familie underholdning, der går rent ind.

Nikolaj

På samme gode niveau som Kncoked Up.

Wayne

40, fed og færdig.

Alder er bare et tal, eller?

Der er masser af klicheer omkring alder i filmen, men den rammer også et par steder og det gør den hyggelig - og ind i mellem også sjov.

MadsHenriksen

Det er bare en meget lang og ærgerlig historie om en midtlivskrise. Filmen er fyldt med klicheer og alt for mange sidehistorier og personer for at fylde ud, hvilket blot gør at den er for lang. Øv.

octopus_luke

A real shame! Where has the man who made The 40 Year Old Virgin gone?

My full review is here:
http://theframeloop.com/2013/02/13/40/#

Nadineuser/13852

Det ser ret underholdende ud.. Elsker at Pete stadig er en wuss overfor sin kone Debbie. Man skulle vel egentligt tro det kun var blevet værre. Synes bare jeg kan huske noget med at Pete på et tidspunkt i Knocked Up tager sig sammen og skælder ud på sin alt kontrollerende kone. Men stadig wuss åbenbart.. hehe... Ved ikke helt om jeg tør udsætte mig selv for den i biffen med kæresten. Men ses det skal den ;)

Wayne

Knocked Up - det skal nok blive underholdende. Selvom det virker misvisende - at det faktisk er et andet par vi skal følge, denne gang.

Nadineuser/13852

Nu kan jeg ikke helt huske hvad søsterens mand lavede, men er det ikke bare deres par forhold man nu følger. Så en forsættelse er det vel egentligt, bare ikke på Ben og Alison (altså det par det omhandler i Knocked up). Men det fokuseret på Alisons søster Debbie og hendes mand Pete.

Wayne

Men vores hovedroller fra den første, er åbenbart slet ikke med i denne. Derfor skal det nok blive sjovt, alligevel.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.