Cookie- og Privatlivspolitik

Sex Games

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Cruel Intentions
|
Sex Games plakat

Filmen 'Sex Games' (Cruel Intentions) handler om to udspekulerede skoleelever og stedsøskende, der indgår en pagt om, at den nye pige i klassen skal miste sin mødom.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
4.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rene

Fantastisk film. Man skal virkelig tage ind og se den med kæresten, hvis man har tid. Den kan være en smule plat til tider, men det er ikke noget der gør noget. Alt i alt en god film

Rene

Jonas

Lidt plat tema men dog noget der sagtens kunne ske irl.

Jonas

Brian

To gode kvindelige skuespillere i en fræk og spændende film.

Jakob P.

Sex Games - Cruel Intentions får 3 stjerner af Anmelderen ***

Denne thriller med en ung Reese Witherspoon i en af hovedrollerne, som den unge Annette, Ryan Philippe som den unge Sebastian, og Sarah Michelle Gellar som Kathryn, er en ellers udmærket og vellykket film. Man kan mærke denne film er i starten af Reeses karriere, men jeg synes stadig at hun gør det godt, og spiller overvisende og godt hendes rolle som Annette. Det er ikke en film som bliver siddende på nethinden særlig længe, men ikke desto mindre kan man ikke undgå at blive grebet af handlingen og af historien om hvor ond Kathryn og Sebastian egentlig kan være.

To rige, manipulerende stedsøskende lægger en djævelsk plan, da Kathryn er blevet raget af kæresten med den unge, uskyldige Cecilie. Fuld af hævntørst udfordrer hun Sebastian til at gøre Cecilie til en billig tøs, for at få hævn over hende. Men Sebastian har andre planer, han er nemlig ude efter rektors datter, Annette, som er et meget bedre bytte og en større udfordring. Sebastian vædder med Kathryn om at hvis han ikke kan forføre Annette inden skolestart, får hun hans bil. Hvis det viser han kan forføre Annette, får han Kathryn som hovedgevinsten.

Filmen er en udmærket thriller, og en ganske udmærket film. Den handler om hvor langt nogle unge mennesker er klar til at gå, for at opretholde sit gode ry, og for at tilfredsstille sine egne behov. Etik og moral er røget ud af bagdøren i denne film, og det er netop manglen på samme som tydeliggør hvor langt ude både Kathryn og Sebastian er, kun fordi de vil spille alle mulige manipulerende spil for at tilfredsstille deres egne lyster og behov for spænding. Det er et meget godt plot, og en god historie, som også handler om at ægte kærlighed kan sætte en stopper for selv den ondeste hensigt.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, som forsøger at stjæle med arme og ben fra Farligt Begær og genfortælle det i teenagehøjde. Den kan dog sagtens bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang, selvom den ikke er helt så fræk og sanselig som den forsøger at udgive sig for. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

S. Rico

Der bliver leveret ok præstationer fra de unge skuespillere. Det er faktisk lige før, de gør historien troværdig. Men det ændrer dog ikke ved det tynde plot.

Wayne

En søster udfordrer sin bror i et væddemål - forfør hende den uskyldige - gevinsten er søsteren! Et utal af efterfølgere skulle have været sparet væk.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.