Cookie- og Privatlivspolitik
Se Jim Carreys geniale parodi på McConaughey

Se Jim Carreys geniale parodi på McConaughey

Gummiansigtet er vildt overbevisende i falsk reklame

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Jeg vidste godt, at Jim Carrey er god til at parodiere kendte. Se bare hans "dødsscene" i The Mask. Men at han er SÅ god til at efterligne Matthew McConaughey kommer alligevel bag på mig.

I et afsnit af Saturday Night Live gør han grin med McConaugheys reklamer for Lincolns MKC sportsbil, som blev udsendt tidligere på året og er instrueret af ingen ringere end Nicolas Winding Refn. 


Matthew McConaugheys reklamer er faktisk selv en parodi på hans karakter i tv-serien 'True Detective', hvilket gør Carreys version meget meta. Man skal heller ikke glemme, at McConaughey spiller hovedrollen i The Lincoln Lawyer

Ellen DeGeneres var i øvrigt allerede ude med en parodi i september via sit populære show. Her forsøger hun dog ikke selv at spille McConaughey, men derimod placerer hun sig på bagsædet i en absurd situation med en ko. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Jim Carrey er fortsat mesteren og for en gangs skyld i en af hans mere rolige parodier.

Hvilken genial og triumferende sej parodi var det ikke lige:-) Et bredt smil kan ikke undgåes, når du ser hvor gennemført han giver denne parodi en på skallen. Humor i særdeles top klasse som ene og alene er på Jim Carreys fortjeneste.

So Awesome.

Heidi

LOL.... klasse humor. Skønt at se Jim Carrey meget meget rolig for en gang skyld :P

Ellens parodi havde jeg heller ikke set før, de brownies må være rigtig gode ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter