Cookie- og Privatlivspolitik

Love, Rosie

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en romantisk, følelsesladet grundstemning. Den indeholder lettere dramatiske scener med skænderier, vilde ungdomsfester og en kvinde med fødselssmerter. Da scener som disse er kortvarige og fremstilles lettere humoristisk, vurderes det at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn over 7 år.

Se mere på medierådet.dk
30.10.2014
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Love, Rosie
|

I den romantiske komedie 'Love, Rosie' har Rosie og Alex været bedste venner siden folkeskolen og har fulgt hinanden gennem tykt, tyndt og diverse kærestesorger.

Men efter en meget våd aften i byen indser de i et flygtigt øjeblik, at de muligvis er skabt for hinanden. Alligevel kommer de ikke videre, og ved et uheld bliver Rosie gravid med en anden. Nu står den unge pige overfor en fremtid, der ikke inkluderer sin sjæleven, og da Alex flytter til USA for at gå på universitetet, må hun blive hjemme i England. Men vil de stadig forblive i hinandens liv på trods af den store afstand? 

’Love, Rosie’ er en romantisk komedie baseret på romanen ’Hvor regnbuer ender’ af Cecelia Ahern. I hovedrollen ses Lily Collins, der udover at være Phil Collins’ datter er kendt fra film som Mirror, Mirror og The Mortal Instruments: City of Bones.

Den kejtede men samtidig charmerende Alex spilles af Sam Claflin, der har haft vind i karrieresejlet siden Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides og ikke mindst The Hunger Games: Catching Fire. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (69 votes)
4.8
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "[...] hele redeligheden [er] deprimerende ringe." (Kristian Lindberg)

  • BT

    "[...] savner du lidt romantik, og et befriende smil, så er 'Love, Rosie' ikke noget dårligt bud." (Henning Høeg)

  • Politiken

    "[...] en forudsigelig og overfrisk rom-com til den søde tand." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sarah

Med Love Rosie kommer man både til at tude og grine en masse. Selv om den er rimelig forudsigelig er den helt bestemt værd, at se en lørdag aften sammen med veninderne eller kæresten :)
Super sød og underholdende - kunne bestemt godt blive årets chick flick!

Thumbs up herfra <3

Dude

Love, Rosie er rimelig forudsigelig, men når det så er sagt, så synes jeg at man bør gå ind og se den. Også selvom man er af hankøn, (jeg tror nemlig at der kun var 3 mænd tilstede ved Love, Rosie Kinoturen) for udover en sød og sjov historie, så har filmen også to elskværdige hovedkarakterer som gør filmen værd at se. Og det er på grund af dem, at man ikke kan andet end at elske filmen.

Ting

Vil du græde? Vil du grine? eller vil du begge dele?
Så tag ind og se Love, Rosie!
Love, Rosie er nok ikke den mest uforudsigelige film, men alligevel er der noget over den. Filmen er virkelig sød, og de situationer som hovedpersonerne havner i, er både sørgeligt og spændende. At det er Lily Collins og Sam Claflin skader absolut ikke filmen. De gør et virkeligt godt arbejde, og trækker helt klart filmen op. Så saml dine veninder (eller din kæreste), og tag ind og se filmen. Gå ikke glip af en af de sødeste film.

FilmFyr

"Love, Rosie" er ganske vidst en traditionel "tøsefilm", med mange af de velkendte temaer og elementer, men den går lidt længere end standarden. Den har en vis charme, som er svær lige at sætte en finger på.

Der foregik meget i filmen, hvilket både er godt og skidt. For på den ene side så var man underholdt hele vejen, men på den anden side så føler man bare at til tider at tempoet er lidt for højt.

Dem der er i centrum er helt klart Rosie og Alex, og deres karakterbygning var helt klart gennemført. Hvorimod de andre personer i filmen føltes mere eller mindre flade. Det gjorde alligevel at jeg fik det indtryk, at personerne var der for at give skub i handlingen og følelserne. Det virkede skam, men det føles bare lidt forceret i den sidste ende.

I sidste ende, havde jeg dog et smil på læben, for "Love, Rosie" er velfortalt, tilpas romantisk (uden at det bliver alt for sukker sødt), og til tider skarp i dialogen. Selvom at den nok ikke vil blive set af forfærdelig mange drenge (udover dem der bliver taget i biffen af deres kærester), så vil den helt sikkert gå ind hos pigerne. Og det har den efter min mening også fortjent at gøre.
For selvom formularen ligner de andre utallige romantiske film, så fungere det bare ekstra godt i "Love, Rosie", at man ikke bør snyde sig selv, eller veninder, for denne herlige film.
Den får 4/6 'hjerter' fra mig

Camilla

Love Rosie er sød, charmerende og bare en rigtig dejlig film! Lilly Collins og Sam Caflin giver os en vaskeægte kærlighedsfilm i bedste romantiske stil.

Handlingen er lidt for forudsigelig men vi elsker det og sukker ved hvert et blik Sam Caflin sender mod skærmen..

Isabel

Normalt ser jeg ikke mange chick flicks, men den her var virkelig god. Der var et helt andet realistisk element i den jeg nogen gange godt kunne savne i andre. Det var noget man kunne relaterer sig til og der var da også både grin, tårer og frustration inden over.

I alt en af de bedste chick flicks jeg har set og jeg havde en rigtig god oplevelse med den.

Frida

Rigtig god film med meget interessante twists, rigtig sød men med en ikke-overraskende handling/slutning. God tøsefilm, men meget klassisk. Massere af sød romantik og skønne hovedroller, så hvis det lyder som noget for dig, så synes jeg klart du skal tage ind og se Love, Rosie!

Dorteuser/657492

Hvis du kunne lide filmen Ssamme dag næste år, så skal du gå ind og se Love, Rosie. Det er en sød feel-good film. Måske er plottet ret forudsigeligt, men vejen derhen er ret kringlet. Så næste gang du og veninderne skal ud og have en tøseaften, så start med denne film, så er bunden for en god aften lagt.

Sofieuser/800827

Love, Rosie, er en søde og sjov romantisk komedie, som jeg klart kan anbefale. Man kommer igennem hele følelsesregisteret, den er både sjov, trist, pinlig og kærlig, og man kan kun holde af de 2 hovedpersoner. Love, Rosie er en klassisk kærlighedsfilm, som på nogle punkter er ret forudsigelig, men der er nu nogle twist undervejs. Det er en god film, som jeg synes folk skal gå ind og se, man har i hvert fald et lille smil på læben når man gå ud af biografen.

Katja

En fantastisk sød og skøn film, og en virkelig god filmatisering af Cecilia Aherns skønne roman "Hvor regnbuer ender".
Selve historien byder ikke på imponerende nye tiltag eller store overraskelser, man aldrig havde set komme. I stedet har den en sød diskret humor der kommer frem på de rigtige steder, og så er den en stribe af skønne øjeblikke der griber én om hjertet. Rosie og Alex minder én om at livet er både op- og nedture, at det er både sørgeligt og vidunderligt. Det hele går hånd i hånd, men i sidste ende skal det hele nok falde ud på bedste vis.

Jeg var bestemt ikke imponeret af Lily Collins i "City of Bones" men jeg må indrømme at her fungerede hun virkelig godt i rollen som den søde Rosie, hvis liv ikke altid går helt som planlagt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.