Cookie- og Privatlivspolitik
3 store forsalg!

3 store forsalg!

Hunger Games, Interstellar og Hobbitten 

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Tirsdag den 21. oktober gik forsalget til 'Interstellar' i gang. Men to andre storfilm har også fået forsalgsdatoer. 

Hvorvidt der tilbydes både køb og bestilling af billetter samt billetter til galla- og forpremierer, er forskelligt fra biograf til biograf.

Hobbitten: Femhæreslaget
Forsalget til sidste del af Peter Jacksons trilogi starter den 1. december kl. 10.00. Filmen tager sin begyndelse umiddelbart efter Dragen Smaugs ødemark, hvor ildspyerens vrede blev vækket til live. 'Hobbitten: Femhæreslaget' får biografpremiere den 10. december, og vises ligesom forgængerne i både 2D, 3D og det forbedrede 3D HFR (High Frame Rate).

The Hunger Games: Mockingjay - del 1
Forsalget til den tredje film i Hunger Games-sagaen starter den 30. oktober kl. 12.00. Katniss (Jennifer Lawrence) er blevet frontfigur for en revolution, og snart er bevæbnet kamp mellem frihedskæmperne og det mægtige Capitol uundgåelig. 'The Hunger Games: Mockingjay - del 1' får premiere den 19. november. Premieren er hele to dage før den amerikanske, hvilket betyder, at der ikke afholdes forpremierer.

Interstellar
Forsalget er i gang. 'Interstellar' får premiere den 6. november, hvilket er simultant med stort set resten af verden. Derfor vil filmen ikke kunne ses til for- eller midnatspremierer. Spilletiden er på lige under tre timer, kan ses i 4K-opløsning landet over og i en 70mm-version i Imperial i København. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ollie

Jeg skal da se alle sammen. Jeg har været inde og se de 2 første, Hunger Games film. Interstellar ser bare mega god ud, og jeg kan godt lide sådan nogle film. Hobbitten 1 og 2 var jeg også i biffen i se, så jeg glæder mig til at se den sidste.

Philip

Nogen her der kan fortælle mig hvad 4K-opløsning og 70mm-version betyder for filmen?

Casper Christensen

4K er en beskrivelse af opløsningen på et digitalt filmformat. Det betyder at billedet er 4.000 pixels bredt. Læs her: http://en.wikipedia.org/wiki/4K_resolution.

70mm er en beskrivelse af bredden på en (ol' school analog) filmrulle. Læs her: http://en.wikipedia.org/wiki/70_mm_film

Kort fortalt er de begge betegnelser for, at de pågældende film er i højere opløsning og "større" end normalt og at billedet dermed er skarpere og "bedre" ;-)

Setsu

Forsalgs datoer og tidspunkter hvor langt de fleste folk er i skole eller på arbejde :/?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

2 uger siden

Aktive debatter