Cookie- og Privatlivspolitik
Instruktør bekræftet til Ghostbusters 3

Instruktør bekræftet til Ghostbusters 3

Paul Feig er klar til at jage spøgelser - med sjove kvinder

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Efter lang tids spekulation er det endelig blevet bekræftet, at Paul Feig skal instruere den kommende 'Ghostbusters 3' bestående af et hold ”morsomme kvinder”.

Instruktøren offentliggjorde nyheden på sin Twitter, hvor han skrev:

- “It's official, I'm making a new Ghostbusters & writing it with @katiedippold & yes, it will star hilarious women. That's who I'm gonna call”.

Paul Feig sad i instruktørstolen under den Oscar-nominerede komedie Brudepiger, som bl.a. havde Kristen Wiig, Melissa McCarthy og Maya Rudolph på rollelisten. Det vil altså ikke være første gang, at Feig skal instruere komiske kvinder.

Præcis hvem der får æren af at blive optaget på spøgelsesjægerholdet, er ikke blevet afsløret endnu. Det ville dog ikke være en overraskelse, hvis instruktøren valgte nogle skuespillerinder fra sine tidligere film. En mulig kandidat kunne være Melissa McCarthy, som for alvor beviste sin komiske side efter den overbevisende rolle i 'Brudepiger', der indbragte hende en Oscar-nominering.

Katie Dippold skal, i samarbejde med den nye Ghostbusters-instruktør, skrive manuskriptet til spøgelsesfilmen. De har tidligere arbejdet sammen om komedien The Heat, som havde Sandra Bullock (Gravity) og - gæt hvem - Melissa McCarthy på rollelisten. 

'Ghostbusters 3' har ikke fået en premieredato endnu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Patrick

Har intet imod det nye cast. De skulle nok under alle omstændigheder have et nyt cast på banen med den her, så jeg kan ikke se hvorfor de ikke lige så godt kan gøre forsøget med kvinder i rollerne.

Carsten Gottliebuser/133896

er da selv i tvivl om det er en god ide men har besluttet at se den i på Blu-Ray så lange at den holder sig meget op af de 2 første film.

CINEMANDRUP

Det virker lidt som om at der skal pilles ved en hellig relikvie, når det kommer til Ghostbusters.

De resterende gamle Ghostbusters får garanteret en lille rolle på en eller anden måde i denne nye film, hvilket også ville mærkeligt, hvis de ikke gjorde.

Paul Feig er vel et ganske udemærket valg som instruktør, men det jeg nok mest af spændt på at uden tvivl Spøgelsesholdet. Hvem bliver mon castet? Jeg har tidligere sagt, at erstatte det gamle hold med det modsatte køn ikke lige var den 3'er som jeg og nok mange andre havde den store forventning til, da det nok hovedsageligt er en franchise, som har det mandlige køn stående i kø. Jeg er ikke tilhænger af at man ændrer på en franchise bare fordi man kan, men jeg håber, at der bliver lagt en stort stykke arbejde i denne 3'er, for der er jo som sagt et mærke, en franchise og en masse fans der skal tilfredsstilles. Hvordan ville det mon være hvis den nye James Bond nr. 24 skulle have en kvindelig Bond som hovedrolle. Rygtet om det kvindelige Ghostbuster hold har fået modvind fra start og nu ber jeg til at de har kraften til at klare turen.

Dette bliver en helt ny slags Ghostbusters, der rammer biografen og nu hvor det er som det er, må jeg tage ja-hatten på og og se denne film for hvad den bliver: nemlig anderledes.

Wayne

Den ene Ghosthuster, Harold Ramis er død - og de to andre springer ikke ligefrem rundt som vårharer længere. Derfor kan det da være forfriskende at sende nye ind på holdet - og hvorfor ikke piger, når det nu skal være anderledes?

Mon ikke der bliver plads til roller til både Bill Murray og Dan Aykroyd?(og måske Sigourney Weaver?).

Det kan jo være at de skal redde stumperne, hvis pigerne ikke kan klare jobbet.

Jacob

Selv med uovertruffen effekter, et fabelagtig manus og gode skuespillere tror jeg desværre ikke at jeg tilkalder de nye Ghostbusters.

Rasmus/Musen

Amen, det er jo helt væk. Man kan da ikke bare skifte de bedste spøgelsesjægere nogensinde væk med det modsatte køn. Alle elskede dem, og de havde da bare virkelig et godt sammenhold, og kunne alle deres roller. Men hvis det er kvinder, der skal til at være spøgelsesjægere... Hvordan kommer det lige til at være? Aldrig ligesom de gode gamle dage igen. Det skulle jo slet ikke hedde Ghostbusters mere, man skulle da kalde det et eller andet langt væk fra det. Men man må da bare se, hvordan det kommer til at blive, om de får lige så stor succes, eller mere eller mindre.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

3 timer siden
MikkelHJuser/610689
MikkelHJuser/610689

Når man tænker på, at den danske titel på Paul Blart: Mall Cop er Centervagten, så kan jeg sagtens forstå sammenligningen.

16 timer siden
DJT
Har
DJT

...ikke set The Conjuring 3 endnu, og det er ganske rigtigt, at La Llorona er den værste, men den næstværste er altså The Nun.

1 dag siden
Alex

Kom nu ind i kampen biografer.

1 dag siden
Karin

Fordi det stadig er en af de bedste film nogensinde. Den ældes meget flot og satte nye standarder for film.

4 dage siden

Aktive debatter