Cookie- og Privatlivspolitik

Book of Shadows: Blair Witch 2

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
27.10.2000
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Book of Shadows: Blair Witch 2
|

Myten om heksen - The Blair Witch - har gjort den lille by Burkitsville til et populært sted.

I 'Book of Shadows: Blair Witch 2' er fem unge, der hver især er besat af legenden, tager ud i Black Hills-skovene for selv at undersøge legenden og overnatter ved ruinen af et hus, hvor der engang blev dræbt syv børn.

Dagen efter har de alle et hul i hukommelsen. Snart begynder så uhyggelige og bizarre ting at ske, at de alle fem er ved at bryde mentalt sammen. En uhyggelig virkelighed er ved at gå op for dem.

Blair Witch 2 er den suveræne og anmelderroste efterfølger til alle tiders største gyserchok - The Blair Witch Project - der med sin geniale nytænkning indenfor genren rev tæppet væk under en måbende filmbranche.

I modsætning til den foregående films håndholdte dogme-stil er Blair Witch 2 lavet med superb teknik i både billeder og lyd af den prisbelønnede dokumentarist Joe Berlinger. Blair Witch 2 vender alting på hovedet en gang til og giver dig et gys, du aldrig glemmer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
1
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Denne ekstremt dårlige efterfølger til en af mine favoritgysere skulle aldrig have været lavet! Den er på ingen måde tæt på den originale film og så har man forpestet den med gyser-klicheen: "Unge nysgerrige mennesker"!

Den formår ikke rigtig at blive uhyggelig og den er lidt sværd at tage seriøs når man har set dens forgænger! Ad, øv og puha! Meget ringe film!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.