Cookie- og Privatlivspolitik

Million Dollar Arm

Tilladt for alle
Filmen har en humoristisk og ofte følelsesladet stemning. Den indeholder let dramatik i form af skænderier, men ingen voldsomme scener. Det vurderes derfor, at den ikke vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
18.09.2014
| |
2 timer 4 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Million Dollar Arm
|

Filmen 'Million Dollar Arm' handler om baseball-agenten J. B. Bernstein, der lever det gode liv, men er langt fra lige så rig som sine konkurrenter.

Flere og flere af hans klienter forlader ham til fordel for de helt store firmaer, og Bernstein må nu tænke alternativt for at redde sin forretning.

En aften bliver et reality show om cricket i Indien en lille åbenbaring for den erfarne sportsmand. Cricket-spillere kan kaste! Han beslutter sig for at tage til Indien og rekruttere to talentfulde unge mænd, tage dem med hjem til USA og træne dem til den amerikanske topliga. 

Tom Cruise og Brad Pitt har med ‘Jerry Maguire’ (1996) og ‘Moneyball’ (2011) medvirket i hver sin film om den benhårde konkurrence blandt sportsagenter.

I ’Million Dollar Arm’ er det Jon Hamm, der spiller selveste Don Draper i tvserien ’Mad Men’ (2007-), der prøver kræfter med den ærkeamerikanske sportsgren baseball. Hamm har efter sit gennembrud i ’Mad Men’ optrådt i komiske biroller, men springer nu ud i en bærende rolle i den dramatiske ende af skalaen.

Instruktøren Craig Gillespie brød igennem med indiedramaet ’Lars and the Real Girl’ (2007) og var sidst  biografaktuel med vampyrfilmen ‘Fright Night’ (2011). (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
4
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[...] medrivende og meget sympatisk." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Klicheerne står nærmest i kø. Men alt går op i en højere enhed og det hele ender som 'Classic Disney'." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "[...] man behøver ikke have den fjerneste interesse for hverken cricket eller baseball for at fornøje sig i selskab med 'Million Dollar Arm' [...]." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "[...] velskrevet og velspillet, og derfor tilgiver man bl.a. den noget eksotiserende beskrivelse af Indien og landets indbyggere som halvfjollede og følelsesmæssigt ukorrumperede." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Filmen giver et vittigt billede af mødet mellem indisk og amerikansk kultur, og Jon Hamm fra 'Mad Men' er glimrende som J.B." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "'Million Dollar Arm' er en kuriøs blanding af 'Jerry Maguire' og 'Slumdog Millionaire'. [...] Kan man leve med de kulturelle klicheer, er filmen sød, let og meget uskyldig." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Helt efter den sædvanlige skabelon - men det bliver den ikke dårligere af.

Masser af modgang afløses af ren harmoni, til slut - uden at afsløre for meget...

Rimshauser/1082986

Hvis man venter til d. 7. Oktober kan man få den på dvd.. Det virker desuden som om Jon hamm spiller don draper igen..

Nikolaj

Og med Jon Hamm i hovedrollen skal det nok kunne blive interessant.

Wayne

Men om Disney har lavet en film, som for alvor er interessant er en anden sag. Jeg vil afgjort vente på kritikken før jeg køber billet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.