Cookie- og Privatlivspolitik
Vender Zombieland 2 tilbage fra de døde?

Vender Zombieland 2 tilbage fra de døde?

Ny manuskriptforfatter vækker håb

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

En sequel til filmen Zombieland er muligvis indenfor rækkevidde. Sony Pictures har ifølge Deadline hyret forfatteren Dave Callaham (The Expendables) til at skrive et manuskript til 'Zombieland 2'.

Gyserkomedien 'Zombieland' kom på det store lærred i 2009, og handler om fire karakterer, som forsøger at overleve i en verden domineret af zombier.

Produktionsselskabet havde planer om at lave en fortsættelse efter successen med etteren. Efterfølgeren røg dog i glemmebogen, da man ikke formåede at skrive et manuskript, som faldt i god jord hos alle.

Med ansættelsen af Dave Callaham som skribent er der således alligevel liv i 'Zombieland 2'. Forfatteren skulle være under tilsyn af Ruben Fleischer (Zombieland), som man håber på vil vende tilbage som instruktør. 

Hvorvidt skuespillerne fra den første film skal medvirke i den næste er uvist, og deres kalendere er ikke blevet mindre travle med tiden. 

Emma Stone er meget eftertragtet efter hendes medvirken i The Amazing Spider-Man, Jesse Eisenberg skal spille Lex Luther i Batman v Superman, og Woody Harrelson har travlt med Hunger Games-filmene. Det kunne derfor tænkes, at 'Zombieland 2' vil gå i kast med et nyt hold skuespillere.

Ville du se en 'Zombieland 2'?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

jeg ville gerne tage i biografen og se en Zombieland 2, 1'eren var top underholdning. Jeg ville helst have det originale cast tilbage i 2'eren, men tror godt at en film uden dem ville fungere. det er trods alt den samme instruktør der skal lave 2'eren.

CINEMANDRUP

Hvis jeg skulle se en Zombieland 2 skulle det være fordi, at det var samme gruppe dynamik, som der var i etteren og det vil sige at de samme skuespillere vendte tilbage. Det var dem som gjorde filmen underholdende og Woddy Harrelson og hans Twinky fetisch og zombie kill of the week hører hjemme i filmen.

Jeg håber, at de de vender til en ny omgang, for etteren var virkelig underholdende og rigtig morsom.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.