Cookie- og Privatlivspolitik

The Transporter 2

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
02.09.2005
| | |
The Transporter 2
|

I filmen 'Transporter 2' vender Jason Statham tilbage som en noget anderledes kurér.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (25 votes)
4.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

Super god film

CINEMANDRUP

Et nyt skud i stammen fra Frank Miller (Jason Statham) som the Transporter og ærligt syntes jeg faktisk, at vi rammer ligeså godt og lige så højt som i første film. Denne omgang er det med en lidt anden taxa kørsel end sædvanligt og det bliver pludseligt personligt og ikke mindst for at efterleve sine løfter/regler.

Vi er fortsat i det store action univers, hvor der ikke behøves en forklaring på, hvorfor der lige skulle være en kampscene der eller hvorfor der lige skulle være en bilscene der. Det er action når det er godt og når det underholder og du ved som seer, hvad du forventer af filmen.

Der er på ingen måder skruet ned for biljagterne eller for den sags skyld de lækre biler, som lige får et hak op. Audi syntes åbenbart, at de gerne ville have en bid af kagen og det fik de så ved at stille køretøj til rådighed for Statham. Derudover er der flere lækre øser at beskue, men lad dig nu overraske.

Kampscenerne er fortrinlige og er næsten bedre end i etteren. Der er ikke sparet på kreativiteten og det føles næsten som en omgang Jackie Chan, for underholdende og props mæssigt er det sku dejligt at se på og igen fordi Statham gør det så let og med så stor overbevisning. Musikken til filmen er ligeledes ret god og passer godt til stemningen og hvad der er filmens kerne: Action.

Nyd Statham i sin Transporter franchise, for det er lige genren for ham.

Andreas

Jason Statham overbeviser endnu engang med hans fantastiske præstation i rollen som "transporteren" Frank Martin. Filmen indeholder desuden efter min mening det fedeste bil stunt nogensinde! (i hvert fald af de stunts jeg har set indtil videre) Så skynd jer af få set den!
Der er også massere af gode kamp scener til at gøre filmen endnu bedre!

Lars Michael

En klar godkendelse efter at 1'ere blev en kæmpe succes.
Filmen skuffer slet ikke.

Frank

Okay film

Wayne

Fortsættelsen, lige så god som den første. Sådan skal en god actionfilm skrues sammen.

S. Rico

Lav en hybrid mellem 007 og Steven Seagal og giv ham et ordentligt skud speed, så har du Frank Martin. Han er ganske enkel for sej !
Jeg skal sent glemme hans bilmanøvre, hvor han i luften fjerner den påsatte bombe under bilen. Det tror jeg ikke man lærer på det udvidede køretekniske kursus hos politiet.

Kian

så god som 1,eren.

Hearmeroar

Den var nice, federe end 1'eren

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.