Cookie- og Privatlivspolitik
Superfredag #9

Superfredag #9

Nyt om bl.a. Deadpool, Fantastic Four og Doctor Strange

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

- Filmen om anti-superhelten Deadpool har fået en amerikansk premieredato den 12. februar 2016. Det skriver The Hollywood Reporter. Ryan Reynolds forventes at spille hovedrollen med Tim Miller som instruktør og Zombieland-forfatterne Rhett Reese og Paul Wenick bag manuskriptet.

- Ryan Reynolds udtalte sig i går til Niagara Falls Review om den positive respons på nettet som følge af de testoptagelser, der blev lækket online tidligere på året. Skuespilleren afslører, at reaktionerne gav ham og filmholdet blod på tanden i forhold til at genoptage arbejdet på filmen.

- 20th Century Fox rykker deres The Fantastic Four fra juni til august 2015.

- Screen Daily reporterer, at Marvel Studios er i de sidste forhandlinger om at optage Doctor Strange i England. I så fald bliver det i Pinewood-Shepperton, hvor Marvel tidligere optog Guardians of the Galaxy. Rygtet lyder, at filmen vil få premiere i juli 2016, men intet er officielt bekræftet endnu.

- Stan Lee fortæller via Twitter, at hans cameo i Avengers 2: Age of Ultron er både sjov og værd at vente på.

- Endelig er der dette lidt overraskende billede fra Batman v Superman: Dawn of Justice, hvor en politibetjent er ved at arrestere en stormtrooper (ja, sådan en fra Star Wars), mens vi kan se Batmobilen i højre side.

Batman v Superman

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

'Guardians of the Galaxy' er på alles læber for tiden
4 år siden
Er denne mand underlig nok til Dr. Strange?
4 år siden
Den nye Wonder Woman
5 år siden
Selveste Apocalypse fra X-Men-tegneserien
5 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jesper

Måske skyldes det at Batman er gået over til "The Dark Side"? Han er jo også altid klædt i sort. Så han vil sikkert forsøge at få Superman over til den mørke side.
Hvor twisten til slut viser sig at Bruce Wayne har en hemmelighed, nemlig at han er far til Clark Kent.
Hvor han så har arvet kræfterne fra håber jeg filmen vil give en logisk forklaring, samt at det faktum at Bruce og Clark er nogenlunde jævnalderende.
Det kan også bare være mig der overfortolker billedet som i filmen sikkert kun indgår få sekunder og ikke har meget med hovedhandlingen at gøre. :)

Jacob

Overrasket over at Ryan Reynolds får en chance mere efter 'X-Men Origins: Wolverine', da Deadpool i den film var milevidt fra tegneserierne. Men er på den anden glad for at den samme skuespiller skal gøre det, for hvis det er en anden bliver det noget rod.

Er rigtig spændt på 'Dr. Strange', for den film er om nogen omgærdet af mystik.

Carsten Gottliebuser/133896

tænker på det med at stormtrooperen er for at gøre nar af Disney da Disney og Warner Brothers er konkurrenter

CINEMANDRUP

Alle de dejlige rygter, facts, udmeldinger mm. er altid skønt, da superhelte film rammer så dejligt bredt efterhånden.

Ryan Reynolds som Deadpool var vel forventet efter hans optræden i X-Men Origins: Wolverine. Håber, at han kan levere varen som antisuperhelt, nu hvor Green lantern ikke lige blev den kæmpe blockbuster som håbet.

Billedet fra Batman v Superman: Dawn of Justice, håber jeg godt nok ikke er et billede fra den nye Star Wars film:-), for så er der sur smiley herfra. Det kunne give en antydning af noget vedrørende et comic con agtigt event i Gotham city måske. Sjovt og surrealistisk ser det ud.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Modsat de andre, har Steven Segal vel aldrig haft en seriøs karriere - og har befundet sig fint med at lave den type film som han har gjort.

53 minutter siden
rene

jeg syntes nogen gang af disse galaktiske heltefilm bliver lidt for meget

53 minutter siden
rene

mener også sådan en som steven seagal bør stå der, men listen er jo også præget af komedie skuespiller da disse tit ikke få så højt agtelse blandt

1 time siden
Wayne

John Travolta, Bruce Willis og især Nicolas Cage må styre direkte efter at entre den liste.

1 dag siden
Jesperuser/368287
Jesperuser/368287

..jeg har immervæk aldrig før lukket mine øjne til en QT film. Jeg kan se de fleste professionelle anmeldere, roser filmen.

1 dag siden

Aktive debatter