Cookie- og Privatlivspolitik
William Shatner i Star Trek 3?

William Shatner i Star Trek 3?

Muligt gensyn med den oprindelige Captain Kirk

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

William Shatner spillede Captain Kirk i den originale Star Trek-serie og de første syv film i sagaen, men han har ikke spillet med i de nye to reboots.

Nu skriver Badass Digest, at han er skrevet ind i manuskriptet til 'Star Trek 3'.

Shatners kollega i de oprindelige Star Trek-film, Leonard Nimoy, har spillet en aldrende Spock i begge nye film, og selvom der oprindeligt var skrevet en cameo til Shatner i Star Trek fra 2009, blev den droppet, før optagelserne gik i gang.

Spørgsmålet er, om William Shatner takker ja til at spille en ældre udgave af Chris Pines karakter, men han har tidligere ytret interesse i at være med i de nye film.

Hvis Shatner er med, bliver det sandsynligvis sammen med Leonard Nimoy, hvilket vil betyde det første officielle møde mellem de to skuespillere som deres ikoniske roller siden filmen Star Trek VI: The Undiscovered Country.

Star Trek 3 får efter planen premiere i 2016 og iscenesættes af Roberto Orci, der debuterer som instruktør. Ingen skuespillere er officielt blevet tilknyttet.

William Shatner og Leonard Nimoy

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
jan

Bare de fortsætter som hidtil, hvor Shatner for en lille rolle som Nimoy, men gerne med mere Nimoy igen igen. Det der bare bekymre mig er at J.J. Abrams ikke står bag.
Ny instruktør og for meget af det gamle hmm....

Jacob

Nu har jeg aldrig brugt betegnelsen 'trekker' om mig selv, men synes de nye 'Star Trek' er gode og med tiltrængt tempo, som enhver moderne sci-fi bør være. Med et tidsrejse-plot i 2009 er der jo vendt op og ned på det hele, så håber William Shatner får en betydelig birolle - meget gerne i selskab med Leonard Nimoy.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

... scenen passer ind i Black Widow, så har jeg ikke noget problem med genbrug.

8 timer siden
Johan

Nu har jeg ikke set filmen endnu, men jeg vil mene det er på tide han bliver belønnet for sin indsat i Hollywood. Brad Pitt er for vild!

17 timer siden
Antaeus

Jeg har efterhånden set en del toplister over de animerede Disneyfilm fra en lang række personer.

1 dag siden
Thomas

I Marvel filmene fik Scarlet Witch og Quicksilver først deres superkræfter efter den første Avengers film, ved hjælp af Hydra og Lokes scepter.

1 dag siden
rene

Syntes på denne list at Munich er en af de dårligst film sammen med Amistad, og Tintin fandt jeg virkelig underholdne

1 dag siden

Aktive debatter