Cookie- og Privatlivspolitik

The Expendables 3

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionpræget og hæsblæsende grundstemning. Der er mange scener med skud, drab og voldsomme kampe, og hovedfigurerne er ofte i overhængende livsfare. I én scene skydes en mand flere gange, og han ses liggende på jorden med skudsår i brystet. I en anden scene angribes og beskydes hovedfigurerne med både missiler og geværer, man ser mange mennesker blive skudt, dræbt og slynget gennem luften i voldsomme eksplosioner. Da filmen forløses positivt og ikke indeholder udpenslet vold, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
14.08.2014
| |
2 timer 6 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Expendables 3
|

I 'The Expendables 3' står Barney Ross over for sin mest personlige opgave til dato, da hans tidligere medstifter af gruppen The Expendables, Conrad Stonebanks, pludseligt vender tilbage.

Barney troede, han havde slået ham ihjel i et tidligere opgør, men i stedet er Stonebanks blevet en brutal våbenhandler på den gale side af loven. Nu har det tidligere medlem gjort det til sin fremmeste opgave at gøre en ende på sin gamle kollega og resten af holdet. Men ved hjælp af en blanding nye rekrutter, tidligere allierede og gamle holdkammerater har Barney et par esser gemt i ærmet. 

Sylvester Stallone er igen Barney Ross, som får nye, hårdtslående kolleger i form af Wesley Snipes, Antonio Banderas og Kellan Lutz, mens Mel Gibson har den skurkagtige rolle som Conrad Stonebanks. Harrison Ford har overtaget den hemmelighedsfulde bagmandsrolle fra Bruce Willis, dog som en ny karakter. 

Filmserien har indtil videre indspillet 579 mio. dollars og givet comeback til en række mere eller mindre glemte action-stjerner som Dolph Lundgren og Jean-Claude Van Damme.

'The Expendables 3' instrueres denne gang af Patrick Hughes, der modsat de fleste af sine skuespillere hører til den yngre generation med kun én tidligere spillefi lm på CV’et. Han er dog allerede hyret til at genindspille den indonesiske actionfi lm The Raid (2011) i USA. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (188 votes)
4.3
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'The Expendables 3' er præget af for mange forberedelser i forhold til action, og det er forbløffende lidt, man får ud af alle stjernernes arv på det store lærred." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "[...] når slagsmål, skuddueller og actionsekvenser med både helikopter og godstog fungerer så godt, som de gør i 'The Expendables 3'', så kan det være svært ikke at heppe." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "'The Expendables 3' er for alle dem med et bankende, nostalgisk action-hjerte, der elsker larm, bulder og brag - og ikke for så mange andre." (Jacob Ørsted)

 • Filmland P1

  "'The Expendables 3' er, hvad det er, og uanset hvordan man vender det, er det ikke godt nok." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Endnu en gang har Stallone og co. skabt et kludetæppe af en film, der trods sine tydelige mangler har glimtvis gennemslagskraft." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "I tredje ombæring falder de selvironisk mandehørmende replikker endnu tungere end tidligere i en film, der, grundideen taget i betragtning, tager sig selv alt for alvorligt som actionfilm." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Hvis man ser på de sakkende kroppe, er der faktisk en vis værdig flair i det hele. [...] Det er de sidste hårde mænd, der går i krig for at redde den blomstrende ungdom. John Wayne og John Ford ville sige respekt." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Karsten

Det er god underholdning og godt med action, dog mangler jeg nogle af de one liner jokes som var i 2. og så halter historien også lidt. Men det er vel heller ikke derfor man skal se den.

Allan

Endelig fik jeg, her en dejlig regnvejrs sommerdag taget mig sammen til at se nr 3 har ligget længe og ventet på at blive smidt i blue rayen, havde hørt så meget dårligt om den, men blev da heldigvis positiv overrasket, den holder 100 % lige så meget som de 2 første, og kom nu ind i kampen tynd handling og bla bla og hvad så, det er en hyldest til 80 ernes fede actionfilm og ik en oscarfilm, de gør det sgu godt de gamle drenge, især Mel Gibson håber at se mere til ham som bad guy, bring on number 4 og få nu Steven Seagal og gør alt alt for the big surprice Clint Eastwood så er der dømt money in the bank.

Wayne

The Expendables er dårlig smag. Og indrømmet 3'eren har lagt endnu mindre vægt på historien, end den vi fik i 2'eren.

Men det er jo heller ikke det der lægges vægt på, det er antallet af kugler, eksplosioner, bodycounts samt one-liners.

Særligt one-liners var for tynde, denne gang - og alt i alt må det siges at være den ringeste i serien.

Men det er stadig god underholdning - og jeg er klar til at se de gutter igen, for man kan ikke lade være med at trække på smilebåndet når så mange actionhelte er samlet et sted.

Palasse

…men man får hvad man kommer efter.

God underholdning, hvis man ikke har for store forventninger. Vi er nogle (mandlige) kolleger, der nu og da går i biografen sammen og valget faldt - naturligt nok - på denne her. Filmen er plat, men samtidig så ekstrem, at man ikke kan andet end at grine ad det hele og det er også meningen.

Den første film og to'eren med, for den sags skyld, er bedre film, men tre'eren er klart den mest underholdende, efter min mening.

Mel Gibson var rigtig god.

Marishen76

Ja selvfølgelig holde filmen, til trods for at de alle nærmest er pensions alderen. Genialt at samle en flok "gamle, gnavne mænd" som måske ikke for tilbudt å mange film mere, men da lige kan tjene en ekstra skilling her. Det er jo smart. Og så er jeg en "pæn" pige, der bare ind i mellem må have en ordentlig gang action med blod, våben, fights, store maskiner og muskler. Mums

Amalie user/1088339

Tredje eventyr for de hotteste navne som Sylvester Stallone, Jason Statham og mange flere.
Historien er lidt flad, men hvis man kunne lide de to andre film, kan man bestemt også lide denne.
Kendte replikker som "get to the chopper!" bliver brugt og man får også grint godt i filmen.
Der bliver delt en masse øretæver ud og der er bestemt ikke blevet sparet på krudtet og ammunitionen.

Sure Idiot

I betragtning af, at det er en 3´er, så er filmen udmærket. Den er ratet PG 13, så er langt mindre blodig end de forgående, men ikke desto mindre fik jeg hvad jeg forventede:

+ Gamle actionhelte fra barndommen.
+ One-liners (og Arnold der flere gange råber: Choppa!)
+ Explosioner og vold

- Mindre blod
- Kun 1 reel skurk, resten er generiske
- Hvor var Sigourney Weaver, den vel nok eneste actionheltinde fra 80´erne/90´erne?

Nanna Stav

Expendables 3 er som dens to forgængere stjernespækket fra top til tå. Fra start lever den op til sine to forgængere med en spækket action scene fyldt med skydevåben, stunts og den sædvanlige humor, Expendables teamet er på den igen. Herefter skifter stemningen og bliver mere dyster og emotionel i et forsøg på at skabe mere dybde i filmen. Et hold nye Expendables bliver sat sammen og ledet af Barney, da en ny opgave venter, naturligvis magter de ikke opgaven og det ender skidt, og de gamle Expendable må på banen igen.Tempoet stiger for alvor, da de nye og gamle Expendables slår sig sammen, om at løse deres mission. Filmen er spækket med fede action scener men har også humor, specielt Antonio Banderas levere en fremragende komisk præstation i filmen, der får en til at grine. Filmen levere ca. 120 min. top underholdning og er en klassisk blockbuster. Når det er sagt er det begrænset hvor mange film man kan blive ved med at lave, og trods et ihærdigt forsøg på at skabe dybde og handling i filmen, er det overordnet plot og storyline tynd og mangelfuld. Alligevel vil jeg anbefale man går ind og ser den, hvis man ønsker at blive underholdt i et par timer, og elsker action kombineret med et godt grin.

Charlotteuser/635106

Føler mig totalt underholdt på den dér drengerøvsagtige, hæsblæsende måde - ikke så meget at tænke over, men vilde eksplosioner, fede replikker og god humor

Og nå ja - alle de gamle actionhelte på rad og række.

Nr. 3 var lige så underholdende som de første to

Domie Homie

men ikke mere end det :)
Den får fire stjerner fordi den levede op til forventningerne af en 3'er, og så er det trods alt en stjernespækket film med masser af humor.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.