Cookie- og Privatlivspolitik

En, to, tresomt

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en rolig grundstemning. Sex og parforhold er det dominerende tema og er dermed det bærende element for filmens indhold. Der indgår en del sexscener. Disse er dog ikke eksplicitte eller pornografiske. Men det seksuelle indhold er skildret på en konfliktfyldt baggrund, der sætter spørgsmål om kærlighed og parforhold til debat. Da filmens skildring både anvender suspense og realistisk brug af løbende semi-dokumentariske interview med filmens hovedpersoner, vurderes det, at de yngste børn vil have svært ved at skildre filmens eksperiment fra virkelighedens seksualliv. På den baggrund vurderes filmen at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
11.09.2014
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
En, to, tresomt
|

Den danske film 'En, to, tresomt' handler om Siff, der er sexologistuderende. Hun er lige flyttet sammen med kæresten Lucas.

Da hun en weekend er væk på kursus, overnatter hendes nære veninde Maria på parrets sofa og havner i kanen med Lucas. Selv om Siff bliver rasende på dem begge, kan hun ikke få sig selv til at ødelægge sit venskab eller sit forhold, og samtidig kan Lucas og Maria ikke holde sig fra hinanden.

Derfor indgår de tre en alternativ aftale: De to piger skal dele Lucas og skiftes til at have sex med ham ud fra en såkaldt sexkalender. Først virker arrangementet til at være løsningen på samtlige problemer, men da nye følelser begynder at dukke op til overfladen, bliver ordningen en udfordring for alle. 

Claus Bjerre har instrueret, skrevet og produceret. Han har bl.a. stået bag flere af Far til fire-filmene, men instruktørens nye komediedrama adskiller sig radikalt fra den velkendte familieserie.

Ikke bare fordi indholdet befinder sig længere nede under bæltestedet, men også i form af dialogen, der ikke bygger på et manuskript, men i stedet er blevet improviseret af de tre unge skuespillere Siff Lundgreen, Maria Cordsen og Lucas Alexander.(copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (42 votes)
4.2
2.4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Der mangler de nuancer og den udvikling i både historie og karakterer der gør, at vi investerer os i dem og deres drama, der desværre mest af alt føles som en lidt ufærdig stiløvelse [...]." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Monotonien slider [...] hurtigt charmen af den lille pudsighed." (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  "En nærmest tåkrummende oplevelse, hvis spilletid på blot 85 minutter trækker store veksler på tålmodigheden." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "[...] en-to-tre stjerner til filmen, fordi der tør leges med alternative produktionsforhold i en tid, hvor branchen er stærkt presset af økonomisk knaphed." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Improvisation er ikke i sig selv et spændende alternativ. Det kræver spillere med meget rutine og en bedre udfoldet idé." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

Det er spild af penge, at se En, To, Tresomt i biografen. Temaet er spændende, men traileren lover mange gange mere end hvad filmen leverer.

Savner du film med sex, så tag ind og se Sex Tape i stedet. Den er sjovere og mere pengene værd end denne her.

Signe_B

Synes det var en fed film, hvis man er til de lidt anderledes, og mere kunstneriske film. Mig og mine veninder fik os et godt grin, og kom ud af biografen med godt humør og meget at snakke om :-D

Helle

dejligt med en film hvor det ikke er de samme skuespillere som altid, men de 3 unge mennesker skal vi nok se mere til, de spillede med meget humor, og man kedede sig ikke et øjeblik, det er meget modigt af dem at være med i en film, hvor de selv skal opfinde hvad der skal ske , og hvis man tror det hele handler om sex tager man meget fejl, det er sat op så man også skal tænke lidt selv.
god film

Sofie

Jeg er egentlig sådan en person som ikke rigtigt bryder mig om danske film - hvis jeg skal være helt ærlig. Det handler rigtig meget om at mange danske film har en meget trist stemning over sig og for det meste er meget grå i det.

Så er der En, to, tresomt - en fantastik film, med helt ukendte skuespillere der får lov til at prøve vandene af - og de gør det simpelthen helt fantastisk.

Der er en form for underspillet humor i filmen, som jeg simpelt hen bare faldt pladask for! Selvom måden tingene bliver gjort på er så platte, så tager karaktererne det, og dem selv, fuldstændig seriøst. Det gør bare filmen endnu mere sjov.

Samtidig med det, så er den jo ikke KUN en underholdningsfilm - man møder også tre unge mennesker, med tre forskellige baggrunde, som så skal forsøge at samarbejde i det her forhold. Man bliver altså hele tiden holdt på tæerne.

Super sjov film, fyldt med masser af grin og underholdning. Seks stjerner herfra og stor anbefaling oven i!

Rachel

Den var rigtig morsom og underholdende :-) Det er en simpel fortælling som var en meget god film som fortæller om parforhold og venskab. Det drejer sig ikke om sex som alle tror men om forhold mellem mennesker og venskab, og det gør den på en sjov måde i den virkelige verden.

Maria

Hvis du forventer at gå i biografen til en fantastisk flot og actionpræget Hollywood-film, så bliver du hurtigt skuffet, for det er langt fra, hvad du får. Til gengæld får du en filmoplevelse, som du sent vil glemme, da vi ser realisme og kærlighed i den reneste form i troværdigt skuespil..og så på utroligt skrabet budget.
I og med, at filmen i første omgang var et impro-projekt, er det dybt imponerende at se, hvad de tre unge skuespillere har formået at præstere i denne proces. Resultatet er klart en spillefilm værd! Med en meget naturlig og ligefrem tilgang til hverdagens problemer samt skuespillernes måde at udtrykke dette på, giver filmen charme, varme og humor på en yderst underfundig måde. Det ærger mig, at anmelderne ikke ser det samme i filmen, som jeg, men min smag er nok også mest til de mere utraditionelle og eksperimenterende af slagsen. Mit råd er, lad dig ej skræmme af anmeldernes vurderinger!
Jeg nød filmen og derfor er en-to-tre stjerner slet ikke nok for mig.

Jeannette Buchuser/312419

Dejligt og forfriskende med en anderledes dansk film. Gode grin undervejs. Virkelig fedt med den underspillede humor. Det at det er ukendte skuespillere gør kun, at man bliver nysgerrig og det er fedt. Håber man kommer til at se mere til dem !

Thumbs up !

henning

Holdt mig fast i samlige 90 minutter,så en to tresomt,er bestemt en biograftur vær.

vibeke

Filmen En To Tresomt er sat op på en underholdende, sjov og nytænkende måde. Handlingen i filmen oplever jeg som "et tænkt eksempel på hvordan det nu går for lige disse 3 unge mennesker" -
Hver især lever de sig godt ind i netop den rolle der er tildelt dem, og gør det troværdigt, naturligt og modigt. Man fornemmer slet ikke her er tale om nybegyndere indenfor Film. Flot udført af den enkelte, godt instrueret -

Netop den "utraditionelle" handling er med til at gøre lidt spændende omkring hvad den mon slutter med.

jeg giver 5 stjerner

Nanna

Filmen tager udgangspunkt i en eksperimenterende og absurd fortælling med naturalistiske anstrøg og en akavet, underspillet og god humor, fortalt på fin, ærlig og underholdende vis af dygtige og modige skuespillere. Filmen er lavet på absolut low-budget, og handlingen er fuldstændig og aldeles improviseret frem fra start til slut af tre seje og kreative unge mennesker med noget på hjerte.
Man forlader biografsalen med et smil på læben, og filmens dilemmaer og konflikter er helt aktuelle og giver stof til eftertanke.
Kan varmt anbefales!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.