Cookie- og Privatlivspolitik
Trailer til De satans chefer 2

Trailer til De satans chefer 2

Nick, Dale og Kurt har en plan

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Den første længere trailer til 'De satans chefer 2' er kommet, og selvfølgelig er de tre hovedroller, Jason Sudeikis, Charlie Day og Jason Bateman,tilbage.

Denne gang er det dog ikke deres chefer, de er ude på at tage hævn over, men derimod en skruppelløs finansmand (Christoph Waltz), som snyder dem gevaldigt.

Planen: At kidnappe svindlerens søn (Chris Pine) efter råd fra deres suspekte konsulent Dean ”Motherfucker” Jones (Jamie Foxx).

Bosserne Kevin Spacey og Jennifer Aniston fra den første film er med igen, den ene i fængsel og den anden mere sex-hungrende end nogensinde.

De satans chefer 2 får dansk premiere den 25. december - besøg filmprofilen og brug buzz-o-meteret.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Etteren var en herlig komedie og toeren lover mere af samme gode skuffe. Det bliver sku grinagtigt godt, når alle indtager deres roller til endnu en omgang:-)

Lukas

jeg er ikke just fan af den første, men der er ting i den jeg kan især alt med Charlie Day og Jennifer Aniston, synes jeg var vildt sjovt, og fra teaseren af, ser det ud til at også Kevin Spacy nyder at være tilbage, men jeg glæder mig mest til at se Jamie Foxx i en komedie rolle.

og det er sjovt at se på netop de tre skuespiller, Jamie Foxx, Jennifer Aniston og Charlie Day, har alle fået en beder karrier siden den første, Jamie Fox pga Django, Charlie Day pga Pacific Rim, og The LEGO Movie. og Jennifer Aniston er blevet stor igen pga den første og den der Millers film.

men jeg glæder mig.

Ollie

Hold kæft den ser så sjov ud, skal helt sikkert se den. Har selv 1, og den er god, så den her bliver nok dobbelt så sjov. Glæder mig.

Maggie Smith

ser godt nok sjov ud!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

1 time siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

10 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

11 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

20 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

20 timer siden

Aktive debatter