Cookie- og Privatlivspolitik
Charlie Hunnam som Kong Arthur?

Charlie Hunnam som Kong Arthur?

Måske hovedrolleindehaver i Guy Ritchies film

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Hovedrolleindehaveren til Guy Ritchies film 'King Arthur' synes at være fundet. Skuespilleren, der påtager sig rollen som monarken Kong Arthur, bliver Charlie Hunnam (Pacific Rim). Ifølge Deadline er den britiske skuespiller i de sidste forhandlinger om en kontrakt.

Charlie Hunnam fik oprindeligt den eftertragtede rolle som Christian Grey i Sam Taylor-Johnsons kommende film Fifty Shades of Grey. Hunnam valgte dog at hoppe fra, inden produktionen gik i gang.

Nu ser det ud til, at Hunnam-fans alligevel kan få lov til at opleve briten på nært hold, hvis han påtager sig rollen som Kong Arthur.

I 'King Arthur' vil Hunnam være i selskab med sin tidligere kollega fra 'Pacific Rim', skuespilleren Idris Elba, som også er om bord på filmen. Elba skulle være castet som Kong Arthurs mentor, der gør det til sin mission at træne den unge Arthur op og føre ham til hans skæbne.

Elisabeth Olsen (Godzilla) er favorit til at få den kvindelige hovedrolle som Gunievere, der er Kong Arthurs dronning.

Manuskriptet til filmen bliver skrevet af Joby Harold, og filmen er tænkt som den første ud af en franchise på i alt seks film. 

'King Arthur' får dansk premiere den 21. juli 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Linauser/774152

Ind 50 shades rollen - Gud'ske tak og lov for det!

Men igen jeg er helt fortabt i Hunnam så det sgu lige meget hvad han er med i så ser jeg det gerne ;)

Jacob

Sidste gang vi havde fornøjelsen af den britiske sagnkonge, for ikke at tale om en anden engelsk legende nemlig Robin Hood, blev det hurtigt glemt, men jeg ser det gerne komme at en ny franchise skal ud og konkurrerer mod etablerede serier. Så får vi se om der er hold i historien til en hel saga :-)

CINEMANDRUP

Wow. Selskabet må virkelig tro på denne franchise med seks film på den fremtidige liste, så der ligger noget af et pres på Guy Ritchie gøren allerede i den første film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.