Cookie- og Privatlivspolitik

Step Up All In

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående dramatisk stemning, præget af dialoger og dansescener. Der er scener, hvor dansen og musikken har en aggressiv og konfronterende karakter. Dertil kommer flere tilfælde, hvor genstande som små chok kastes direkte mod publikum understøttet af 3D-teknologien. Da filmen imidlertid ikke indeholder egentlig vold, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn.

Se mere på medierådet.dk
14.08.2014
| |
1 time 52 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Step Up: All In
|
Versioner: se alle
3D, 3D, 2D
|

Filmen 'Step Up All In' handler om den unge talentfulde danser Sean og hans trup, der går til den ene audition efter den anden - uden succes.

Sean ser en måske sidste mulighed i dansekonkurrencen The Vortex, der optages live i Las Vegas, og vinderholdet kan gå hjem med en treårige kontrakt som professionelle dansere.

Men der skal danses mod de bedste af de bedste, og han samler en lang række stjerner fra de første fire film til den ultimative battle, der én gang for alle skal definere deres fremtid. 

'Step Up All In' er det femte kapitel i Step Up-serien, og denne gang samles en lang række stjerner fra de første fire film. Briana Evigan (Step Up 2: The Streets) og Ryan Guzman (Step Up: Revolution) fører an, mens Adam Sevani, Alyson Stoner og Misha Gabriel er blandt de andre gengangere.

Filmserien startede i 2006 med Step Up (2006), der var med til at lancere Channing Tatums karriere og har siden fortsat med en efterfølger hvert andet år. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (62 votes)
4.8
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Step Up All In' er akkurat lige så fyldt til randen med eksplosiv dans som de andre fire film i serien, mens det halter noget mere med evnen til at sige en replik overbevisende hos danserne." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Som sædvanligt er dialogen ufrivilligt morsom. Og handlingen får 'Fast and Furious' til at lyde som Shakespeare." (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  "[...] den seneste film i serien [er] blevet så løs i kødet, at et korset næppe ville kunne holde meningsfuldt sammen på løsdelene." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "[...] selv ikke de mest storslåede shownumre kan skjule at filmen mangler et menneskeligt centrum for sit ufarlige, plottynde drama." (Sophie Engberg Sonne)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ida

Det er vel lidt hvad man kan forvente! Rigtig god på danseplan, men skuespillet var noget af det værste jeg har set længe. Det går efter min mening lidt ned af bakke for hver af filmene, og nu rammer vi næsten bunden.

Cylia

Jeg elsker danse film, men er godt nok blevet træt af at det er den samme handling om og om igen.

Du behøver kun at se traileren til filmen og så ved du faktisk overordnet ALT der vil ske i filmen. Så spar pengene og se traileren eller de fire første film og så er du god med.

Kappy

Jeg kan ikke sige andet end at filmen er fantastisk.
Men de kunne måske godt finde på lidt flere moves ;)
Filmens handling virker også lidt bedre end dansene.

Ida

Glæder mig SÅ meget! Ventetiden er uudholdelig! Elsker alle step up filmene, og ikke én eneste af dem har skuffet! Step up revolution var helt igennem fantastisk - glæder mig til at se hvordan de topper den ;-) ❤️

Birkauser/932661

Elsker alle Step Up filmene!
Som danser er alle Step Up filmene meget indspirende og jeg synes personligt at det er rigtig fedt at de laver flere af disse film! Jeg glæder mig SÅ meget til at se den her!

Elina

Har set de andre 4 millioner af gange og kan ikke vente mere på 5:D den skal jeg bare se :D

lotteuser/515713

Det er helt sikkert en film som jeg skal se med min datter..
Glæder mig

Putte

Etteren var mega fed. Toeren var også lidt fed.
Men tre og fire var da så ringe. :/
Deres moves er nice. Men selve historien er til at ... kyle af h til. Der skal da mere end bare dance-moves til at gøre sådan en film god. Historien skal også være der.

Marlon Campbell

Glæder mig til 5'eren kommer, syntes at "Revolution" var ginial og kan ikke vente med at se hvad de nu har fundet på

victoriauser/898907

KOM NUUUUUUUUUU

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.