Cookie- og Privatlivspolitik

Catch Me If You Can

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
07.03.2003
| |
2 timer 20 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Catch Me If You Can
|

I filmen 'Catch Me If You Can' spiller Leonardo DiCaprio Frank Abagnale, Jr., der både var læge, sagfører og 2. pilot – før han blev 18 år gammel.

Dette er den sande historie om Frank, der var en mester i maskespil, en blændende bedrager og en fortræffelig forfører og falskmøntner. Endnu inden sin 18-års fødselsdag havde Frank oplevet mere, end de fleste når i løbet af et langt liv og han havde bedraget sig til 4,5 mio. dollars!

FBI-agenten Carl Hanratty er sammensat af flere af dem, der forsøgte at fange virkelighedens Frank Abagnale, Jr. Hanratty er ufrivilligt komisk, når han gang på gang tørres af Frank, men også fuld af respekt, når han nu og da kommer helt tæt på – og til syvende og sidst fanger - den sørgmuntre supersvindler.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (90 votes)
4.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Catch Me If You Can
Er en top underholdning, hvor samspillet mellem Dicaprio og Hanks ikke bliver bedre.

Ren katten efter musen og det er sku fedt og se.

Christoffer Balieu

Catch Me If You Can er en af 00'ernes mest underholdende og spændingsfyldte film fra Hollywood. Den formår at kombinere drama, humor og tragedie i én og samme film. Derudover er hovedpersonen, spillet af Leonardo Di Caprio, troværdig, og man får medfølelse, selvom han reelt set snyder og bedrager for millioner af dollers verden over. Kan varm anbefales.

Filipe de Medeiros

At Leonardo Di Caprio ikke vandt en oscar for sin rolle som Frank Abagnale Jr. er stadig en mysterium for mig. Der blev leveret den ene pragtpræstation efter den anden og alligevel blev filmen forbigået. Portrætteringen af en ung dreng, der vokser op i et splittet hjem og formår at snyde nogle af FBI's bedste detektiver - som kun 17 år gammel - er på forunderlig vis inspirerende. Jovist, jeg kan ikke anbefale, at man snyder sig gennem livet, men filmen handler om meget mere end det. Det handler - som vidt jeg kan se - om aldrig at give op. Det handler om at fortsætte selvom man har ryggen mod muren.

Bjarke

Jeg er af flere omgange faldet over denne film, men jeg har aldrig fået den set - dvs. indtil i går. Det er jeg til gengæld glad for, at jeg gjorde, for filmen overraskede positivt. Ikke fordi, jeg regnede med, at den ville være dårlig (det er jo DiCaprio, Hanks og Spielberg!), men fordi den var anderledes og endnu bedre end forventet. Filmens styrke ligger i dens karakterer og skuespillerne bag. Sjældent opbygges karakterer og deres bagvedliggende motivationer på så mesterlig vis. Leonardo DiCaprio spiller som altid godt, men det er Tom Hanks og Christoper Walken, der leverer de absolut bedste præstationer. Jeg følte virkeligt, jeg lærte karaktererne at kende. Det gør man et eller andet sted altid i film, hvis karaktererne er runde nok, men igen - karaktererne i denne film er ekstra godt sammensatte, efter min mening. Og ikke én skuespilspræstation er ved siden af. Og det er ikke fordi, at plottet er elendigt, dårligt eller middelmådigt, at jeg fremhæver karaktererne så meget, men plottet er ej heller synderlig godt. Dette og en enkelt efter min mening lidt for umotiveret ændring i forholdet mellem to karakterer hen mod slutningen (som jeg selvfølgelig ikke vil afsløre her) er årsagen til, at filmen for midt vedkommende ender på 5 stjerner. Men det er ikke noget, der ødelægger den overordnede oplevelse.

jonas

En film der absolut er værd at se. Den kører derud af i et hæsblæsende tempo og det er umuligt at kede sig med alle de forunderlige løjer DiCaprio roder sig ud i. Enormt solide præsentationer fra DiCaprio og Hanks der begge spiller enormt troværdigt. En film leveret med stil og passende musik komponeret af John Williams. Det er Spielberg når det er aller bedst.

Nikolaj

En meget underholdende film, som fortæller rigtigt godt hvordan Frank Abagnale lykkedes at svindle sig til al ting.

Maggie Smith

Tom Hanks, Leo og Spielberg. Fedt match - mere behøver jeg ikke sige. Super fed film! Længden er helt tilpas!

Svea

Super god film! Spielberg har som sædvanlig lavet en genial film! Og Leonardo og Tom Hanks i hovedrollerne gør kun filmen endnu bedre. Leo spiller genialt! Man kan virkelig føle at han giver alt hvad han har!
Virkelig godt lavet Spielberg!

Frank

Dårlig film

jonuser/927757

Da jeg så "Catch Me If You Can", blev jeg meget positivt overrasket. Jo, jeg havde skam hørt den var god, og jeg havde også regnet med jeg ville synes om den, men jeg sgu ikke regnet med at synes den var fremragende! Handlingen er god og medrivende, manuskriptet er godt, skuespillet er fremragende og instruktionen af spielberg er fremragende.
Det er en af de bedste svindlerkomedier jeg længe har set!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.