Cookie- og Privatlivspolitik

Turtle Power

Tilladt for alle
Filmen har et roligt forløb. Den indeholder enkelte klip der viser udsnit af voldsomme kampe i tegneseriehæfter. Da der dog er tale om ubevægelige billeder med en rolig kommentatorstemme indover, vurderes det at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
28.08.2014
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Turtle Power: The Definitive History of the Teenage Mutant Ninja Turtles
|

Dokumentarfilmen 'Turtle Power' fortæller historien om nogle af popkulturens mest udholdende helte 30 år efter Leonardo, Donatello, Michelangelo and Raphael for første gang så dagens lys.

I foråret 1984 stod der pludseligt et mystisk tegneseriehæfte ved siden af kasseapparatet i udvalgte butikker. For stort til at kunne stå på hylderne og for mærkeligt til at overse.

De sære skildpadde-superhelte, der ikke lignede noget, man hidtil havde set, var i sin tid en joke mellem skaberne Kevin Eastman og Peter Laird, men på ingen tid blev hæfterne udsolgt, og populariteten blev inspiration til en franchise: fire tv-serier, fire spillefilm, utallige videospil, samt legetøj og talrige former for merchandise.

Instruktør Randall Lobb fortæller sammen med skaberne af de ikoniske karakterer, Eastman og Laird, historien om en af verdens mest succesfulde franchises, i denne dokumentar, der vises en uge før premieren på Jonathan Liebesmans 'Teenage Mutant Ninja Turtles', der gik direkte ind på en imponerende 1. plads i USA.

OBS: Filmen vises uden undertekster.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
4.4
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Josefine

Bedste dokumentar jeg nogensinde har set. Sad med en klump i halsen til sidst, og en masse interessant ny viden om mit elskede TMNT. Var dog den eneste i hele salen. Kom nu folkens! Giv den en chance for det er en genial film!

Josefine

Vidste slet ikke den ville komme til Danmark. Den skal ses! Glæder mig helt vildt!

Shogun86

Det bliver en god opvarmning til d. 4 September. Glæder mig!

Nicklas Werge

Hvor vises den henne?

Josefine

Mener det er Aarhus, Odense og KBH

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.