Cookie- og Privatlivspolitik

The Expendables 3

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionpræget og hæsblæsende grundstemning. Der er mange scener med skud, drab og voldsomme kampe, og hovedfigurerne er ofte i overhængende livsfare. I én scene skydes en mand flere gange, og han ses liggende på jorden med skudsår i brystet. I en anden scene angribes og beskydes hovedfigurerne med både missiler og geværer, man ser mange mennesker blive skudt, dræbt og slynget gennem luften i voldsomme eksplosioner. Da filmen forløses positivt og ikke indeholder udpenslet vold, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
14.08.2014
| |
2 timer 6 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Expendables 3
|

I 'The Expendables 3' står Barney Ross over for sin mest personlige opgave til dato, da hans tidligere medstifter af gruppen The Expendables, Conrad Stonebanks, pludseligt vender tilbage.

Barney troede, han havde slået ham ihjel i et tidligere opgør, men i stedet er Stonebanks blevet en brutal våbenhandler på den gale side af loven. Nu har det tidligere medlem gjort det til sin fremmeste opgave at gøre en ende på sin gamle kollega og resten af holdet. Men ved hjælp af en blanding nye rekrutter, tidligere allierede og gamle holdkammerater har Barney et par esser gemt i ærmet. 

Sylvester Stallone er igen Barney Ross, som får nye, hårdtslående kolleger i form af Wesley Snipes, Antonio Banderas og Kellan Lutz, mens Mel Gibson har den skurkagtige rolle som Conrad Stonebanks. Harrison Ford har overtaget den hemmelighedsfulde bagmandsrolle fra Bruce Willis, dog som en ny karakter. 

Filmserien har indtil videre indspillet 579 mio. dollars og givet comeback til en række mere eller mindre glemte action-stjerner som Dolph Lundgren og Jean-Claude Van Damme.

'The Expendables 3' instrueres denne gang af Patrick Hughes, der modsat de fleste af sine skuespillere hører til den yngre generation med kun én tidligere spillefi lm på CV’et. Han er dog allerede hyret til at genindspille den indonesiske actionfi lm The Raid (2011) i USA. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (187 votes)
4.3
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'The Expendables 3' er præget af for mange forberedelser i forhold til action, og det er forbløffende lidt, man får ud af alle stjernernes arv på det store lærred." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "[...] når slagsmål, skuddueller og actionsekvenser med både helikopter og godstog fungerer så godt, som de gør i 'The Expendables 3'', så kan det være svært ikke at heppe." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "'The Expendables 3' er for alle dem med et bankende, nostalgisk action-hjerte, der elsker larm, bulder og brag - og ikke for så mange andre." (Jacob Ørsted)

 • Filmland P1

  "'The Expendables 3' er, hvad det er, og uanset hvordan man vender det, er det ikke godt nok." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Endnu en gang har Stallone og co. skabt et kludetæppe af en film, der trods sine tydelige mangler har glimtvis gennemslagskraft." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "I tredje ombæring falder de selvironisk mandehørmende replikker endnu tungere end tidligere i en film, der, grundideen taget i betragtning, tager sig selv alt for alvorligt som actionfilm." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Hvis man ser på de sakkende kroppe, er der faktisk en vis værdig flair i det hele. [...] Det er de sidste hårde mænd, der går i krig for at redde den blomstrende ungdom. John Wayne og John Ford ville sige respekt." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
René Munch Nielsen

Jeg synes filmen er god men hellere ikke mere. Der er selvfølgelig en god gang action og en god gang humor, men det minder mest om en serier i stedet for film. Jeg synes der mangler en del. Selvfølgelig er det fedt at der kommer flere folk på, men det redder ikke filmen. Jeg mangler simpelthen noget guf i filmen. Action er der meget af, men der skal være mere end bare en gang action og flere personer. Det minder mest også bare om tre film der skulle laves og så er det det. The Expendables var en rigtig god og fed actionfilm, The Expendables 2 som i øvrigt var lidt kortere i spilletid, var okay god, men hellere ikke mere. The Expendables 3, mangler som nævnt noget. Nu har jeg læst at der er snak om en mulig 4´er og det håber jeg inderligt at der kommer så den måske kan gøres bare lidt bedre. Når det så er sagt vil jeg nævne at jeg synes at Mel Gibson er god i skurkerollen.

Pederuser/789944

enu et mesterværk

Natascha

Mega fed film, ligesom 1 og 2 er der spænding og action i verdensklasse. Bedste film der er lavet ^×^

Jacob

I vanlig stil ser vi en vellykket mission med det resterende hold, da de skal befri et gammelt medlem. Men den mystiske Doc er ikke den eneste skygge fra fortiden, og tingene bliver pludselig meget personlige for Barney Ross. Det er ikke fordi serien er blevet mindre spektakulær, men den væsentlige lavere aldersgrænse er som at tage brodden af en bi - det bliver ligesom aldrig rigtig farligt.

martin

skuespil er det ikke men hvis man ligsom mig er vokset op i 80erne-90erne er dettte lige sagen :) nuvel jeg sætter pris på nutidens film men det sku rart at blive mindet om denne genre en gang i mellem

Kim

...og dét i mere end én forstand ! Endnu et brag af en vellykket actionfilm, hvor der ikke er sparet på noget ! Men filmens indhold af action og humor er ikke det eneste der gør denne film spektakulær, men derimod skuespillerne. Jeg var nærmest målløs af forundring over, hvor overfedt det var at se SÅ mange store stjerner sammen i samme film, og gøre det så godt som de gør !

Jeg er nød til at fremhæve nogle enkelte af disse : Mel Gibson er KANON god som bad guy, MEGET bedre end van Damme gjorde det i 2'eren. Overbevisende og ond så man kan se det i øjnene på ham. Antonio Banderas har fået en særlig plads i mit hjerte efter denne præstation ! Jeg er ikke til mænd, men han er sgu 'adorable' i den rolle ...i hvert fald hvis I spørger min kone, som nu har et endnu større crush på ham end før filmen ! ;-)

Resten af castet er selvfølgelig også rigtig godt, Sylvester Stallone, Harrison Ford, Jason Statham, Wesley Snipes, Schwarzenegger og resten, de ka' jo bare det der !

Handlingen kort : Barney Ross får under en mission øjnene op for muligheden, at hans venner, som jo ikke er helt unge længere, kunne dø, og han opløser derfor gruppen. Han støder på en gammel ven/fjende, som han troede var død, og samler et nyt hold for at tage efter ham, men det vil hans gamle gruppe naturligvis ikke bare acceptere.

Efter min bedste overbevisning er dénne expendables klart den bedste af de tre - vurderet ud fra skuespillerne og handlingen, så hvis man kunne li' de to første, så SKAL man ind og se 3'eren !!!

Hjalteuser/306866

Der er smæk for skillingen i denne film, den skuffer ikke på noget område, masser af oneliners, med alle de kendte skuespillere synes især at spillet mellem Sylvester og Jason er rigtig godt. en god underholding, uden dikke dar.

Mark

Alletiders film der var action fra start til slut hvis jeg kunnegive den flere stjerner havde jeg gjordt det, den var ligesom man forventet nemlig ACTION
Så alt i alt SUPER FED FILM :)

Jakob P.

Som fan af Sylvester Stallone som Barney Ross og næsten samtlige af de andre action-helte som soler sig under The Expendables-konceptet, så var det naturligvis selvsagt at jeg skulle ind og se den tredje film i rækken af Expendables-film. Jeg synes ikke den skuffede overhovedet, det er simpelthen action fra start til slut, man er underholdt hele vejen og ergo keder man heller ikke. Så er det på plads!

The Expendables-holdet lægger ud i hård stil med at skulle befri en af deres egne fra et velbevogtet tog, på vej mod et næsten uigennemtrængeligt fængsel. Eksplosioner og ildkampe pryder det store lærred med det samme, og man bliver suget ind i handlingen omgående. Dernæst bliver holdet hyret til at udføre en farlig opgave, som er at gå efter en gammel kending af The Expendables, Conrad Stonebanks (Mel Gibson), og sørge for han kommer for retten, anklaget for krigsforbrydelser. Det er mange ting som går galt, og som sædvanlig er Barney Ross nød til at træde i karakter, og komme ind i kampen med både kendte ansigter på listen, og nye kræfter. Der er helt sikkert lagt i ovnen, til en sprængfarlig cocktail af slåskampe, knivkast, ildkampe, imponerende våben og gode 80'er bemærkninger i løbet af den halvanden times tid som filmen varer.

Man må sige at Stallone holder sig til konceptet, og filmen som sådan skuffer bestemt ikke! Man får det man kommer efter; action, et hav af action-skuespillere, i en fed film med lidt platte bemærkninger i ny og næ. Det er dette som The Expendables handler om, og det er derfor man går ind og ser den slags film. Jeg synes de gør det godt, og der er næsten alle de action-helte man kan huske, nye og gamle, med i filmen, og det i sig selv synes jeg er fedt! Jeg var bestemt underholdt, og synes generelt filmen var god. Der var i hvert fald gang i den fra start til slut. Jeg personligt blev ikke skuffet. Filmen fortjener helt sikkert at få de 4 stjerner som den hermed får af undertegnet.

Birgituser/227495

Den er god

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.