Cookie- og Privatlivspolitik

The Bourne Supremacy

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
08.10.2004
| |
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Bourne Supremacy
|

I filmen 'The Bourne Supremacy' plages Jason Bourne stadig af mareridt om sin fortid som isnende kold lejemorder – en fortid han kun husker i fragmenter.

Nu er han imidlertid blevet ofret i et større politisk spil og for at redde sin ære må Bourne ud på en livsfarlig og skæbnesvanger mission.

'The Bourne Supremacy' er efterfølgeren til The Bourne Identity.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (58 votes)
4.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

Fed nok actionfilm. Havde hørt meget godt om denne trilogi (vedkommende nævnte ikke Legacy og Jason Bourne). Men denne var nu meget underholdene.

Lars Michael

2eren er bedre end 1 eren meget bedre.

laurits

Denne forrygende fortsættelse til "the bourne indentity" er efter min mening trilogiens bedste film. Fremragende actionscener.

CINEMANDRUP

Her er et eksemplarisk studie i karakterudvikling af store dimensioner. Næste kapitel i Bourne franchisen står for skud og som fortsættelse er det langt fra skuffende. Det er decideret blær og uovertruffen menneskejagt.

Uden tvivl er MAtt Damon genialt castet til rollen som den iskolde lejemorder Jason Bourne med hukommelsestab og det er en rolle som er blevet identisk med værende ham.

Paul Greengrass sidder og dirigerer løjerne og stilen passer perfekt til ham. Du får sjældent en mere intens skildring af karaktererne, historien, stemningen og action sekvenserne end denne træfsikre film. Greengrass har ført sit visuelle træk ud over hele filmen og kreeret en af de bedste action fortsættelser i agent film historien.

Kameraføringen er kreativ, spændingsstemt og lige midt i action momentet så du føler dig tilstede i handlingen og det gør hele oplevelsen mere troværdigt.

Actionsekvenserne er superb overlegen, hvor jeg her tænker på de små lækre slåskampe/nedkæmpninger og så ikke mindst en af de aller bedste biljagter vist på film. Det er overdådigt veludført og en fryd for øjet hele vejen igennem.

At være en toer i franchisen er en svær opgave i sig selv, idet den starter midt i det hele, som kræver at du har set etteren for at forstå hvad der foregår og så slutter den åbent for at lade op til nr. 3 i rækken. En begyndelse og en slutning ville have været at foretrække, men når man kigger på filmen i sin helhed er det ret godt gennemtænkt og så er der et brag i vente i tredje kapitel.

Bourne franchisen er blandt mine yndlings, idet du virkelig føler at der er kælet, brugt tid og omhyggelighed i dette projekt og det ses. Kan kun anbefale filmen til enhver med han til agent action, da du her har at gøre med den bedste af slagsen.

Bond

havde svært ved at se en toer af Jason bourne,
men jeg må sige han stadig gør det godt. Den
er på de fleste punkter bedre end eneren, men
skuffer også på nogen af dem. Den kan fx. være
lidt svær at finde rundt i, da den meget ligger op
til en treer og starter næsten lige efter eneren.
Men når det så er sagt er der igen agent for alle
pengene, man skal bare have set det anden først.

En find fortsættelse og glæder mig til treeren!

Frank

God film

Jeff

The perfect end to a trilogy of such high standards. Top notch action all the way.

Wayne

Fin og godkendt fortsættelse. Bourne bliver brugt som syndebuk, dum ide.

Billyuser/917249

Et godt plot + mere action end forgængeren + en velspillende Matt Damon = The Bourne Supremacy

S. Rico

Filmen er egentlig ok, men den lider af at være en 2'er i en trilogi. Dvs. den har ingen start og ingen slutning. Hvis man ikke lige har set 1'eren før, kan det være svært at huske de forskellige navne og biroller.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.