/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Drengerøve 2

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
01.08.2013
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Grown Ups 2
|

Filmen 'Drengerøve 2' er efterfølgeren til Drengerøve (Grown Ups) fra 2010, der handlede om de fem barndomsvenner Lenny, Eric, Kurt, Marcus og Rob der mødtes til en begivenshedsrig genforening over en forlænget weekend

I 'Drengerøve 2' er Lenny flyttet til den lille by, hvor han selv voksede op med vennerne, for at give sine børn de bedst mulige rammer. Men efter mødet med de gamle bøller, psykotiske folkeskolekærester, fulde politibetjente på ski og skizofrene buschauffører, opdager han og vennerne, at det vanvittige ikke er forsvundet fra deres liv.

Adam Sandler spiller hovedrollen, producerer og står bag manuskriptet til komedien, der igen har Kevin James, Chris Rock og David Spade som barndomsvenner på nye eventyr.

Kun Rob Schneider, der spillede Rob Hilliard i den første film fra 2010, er ikke med i toeren. Det er Salma Hayek, Mario Bello og Steve Buscemi til gengæld, og ligesom med den første film instruerer Dennis Dugan igen de grænseoverskridende, komiske optrin. Der er dog ikke kun gengangere i filmen, for både Andy Samberg (Hot Rod) og Taylor Lautner (The Twilight Saga) er at finde på rollelisten i 'Drengerøve 2'.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (208 votes)
4.3
2.5

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    I 'Drenegrøve 2' veksler tonen blot mellem at være voldsomt plat og underligt tuttenuttet, og filmen får derfor slet ingen skarphed. (Louise Kidde Sauntved)

  • BT

    Vittighederne handler primært om patter, dumme muskelbundter og David Spades hår. Men under overfladen gemmer der sig som sædvanlig en lille varm fortælling om familie og venner. (Henning Høeg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Filmen er mindre troværdigt end den første, og kører mest på det platte humor. Så tre stjerner.

Jacob

Der er lidt samme problem i denne film som der var med "Tømmermænd i Thailand"(Hangover2) , det er for meget en gentagelse af etteren i serien. Og selvom det også stedvist gør den sjov fordi etteren var det, holder det alligevel ikke hele filmen igennem, fordi man ligesom har set det før. Eneste grund til den alligevel sniger sig op på 4 stjerner, er fordi den ene ting der har ændret sig siden etteren, er det større fokus på børnene. Det give alligevel lidt forskel fra etteren og børnene klarer det også nogenlunde. Det reder filmen til sidst, men det var lige før at den endte på en kedelig 3 stjernet anmeldese.

jenny

Det var en underholdende film, men liidt plat.. :)

Katjauser/420457

Da jeg skulle ind for at se den, havde jeg sat mine forventninger højt - grundet 1'eren (som jeg syntes var så morsom).
I starten af Drengerøve 2 synes jeg at det var lovende, men jeg blev hurtigt skuffet. Den er ikke nær så sjov og fængslende end den forgænger. Jeg havde bl.a. set frem til at se Taylor Lautner's skuespil i en komedie. Hans rolle er langt fra mine forventninger. Det virkede som om at han er en form for trækplaster.
Den får dog to ud af seks stjerner. For starten var fed nok (:
Bedre held næste gang, Adam Sandler.

Didde

Er underholdt under hele filmen, jeg bliver også ført rundt i en komisk og sjov verden men ægte humor

Annetteuser/61502

VIRKELIG MORSOM

Teresauser/932783

En klassisk Adam Sandler film, masser af grin, gak og løjer og en lille smule til den moralske side :) Lidt forudsigelig, men man er godt underholdt :)

Rasmus

super sjov pisse fed

Angel88

synes den første var god så håber også den her er god.

peteruser/702984

Dårligste film ever! Hvordan kan brugerne have givet den 4 stjerne? - enten er de dårlige anmeldelser censureret væk eller også har jeg set en hel anden film end de øvrige anmeldere. En film der starter med, at en hjort - en i øvrigt meget dårlig computeranimeret en af slagsen - pisser Adam Sandler i hovedet i hans eget soveværelse burde simpelthen ikke blive vist i de danske biografer. Filmen var så gennemført plat og dårligt lavet, at vi mere grinede af hvor dårlig den var.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.