Cookie- og Privatlivspolitik

Wanted

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
22.08.2008
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Wanted
|

25-årige Wes (James McAvoy) har det ikke nemt. Hans chef er konstant på nakken af ham og hans kæreste ignorerer ham. Man kunne faktisk gå så langt som til at sige, at hans liv ikke er særligt interessant.

Ingen regner med, at han vil blive til noget særligt. Men en dag tager hans liv en uventet og tragisk drejning, da hans far bliver myrdet og han møder den dødsensfarlige og sexede Fox (Angelina Jolie).

Hun rekrutterer ham til Broderskabet, en hemmelig orden, som træner ham til at hævne faderens død.

'Wanted' bygger over Mark Millar og J.G. Jones' tegneserie.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1498 votes)
4
3.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  ... man må tage hatten af for den rene energiudladning. Så er man til film med flot teknik og speciel effekter en masse uden meget hjerte eller sjæl, er 'Wanted' lige sagen. (Ann Lind Andersen) ()

 • Børsen

  ... går an til en doven dvd-aften... (Morten Dürr) ()

 • Ekstra Bladet

  Actionscenerne er så hæsblæsende, at man kan mærke vinden blæse i håret helt ned på de bagerste rækker. (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Jyllands-Posten

  ... væver en underholdende historie ud af en usandsynlig helt og en masse visuelt pral. (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Politiken

  Hvis man kun tager øjnene, ørerne og mavesuset med ind i biografen, er ’Wanted’ en farverig omgang fart og tempo... (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
jenny

Jeg synes det er en god film.. :D

Line FS

Mega mærkelig film... For meget! Fanger mig ikke. Der er dog nogle få meget gode detaljer.

Hitman

Hverken visuelt eller handlingsmæssigt når man på intet tidspunkt at kede sig i de små to timer, Wanted varer. Nogle af scenerne er faktisk så spektakulære, at man får lyst til at rejse sig op fra ens bløde sæde, flå to næver i vejret og skråle; ”Sådan!”. Filmens billedside er i disse fuldstændigt groteske, meget opfindsomme action-sekvenser så gode, at man fristes til at hive Matrix-sammenligningen op af den støvede, klichefyldte hat. Ikke desto mindre skal man så langt tilbage for at opleve skuddueller med lige så stor intensitet som her. Brugen af CGI-effekter er så sømløst integreret i filmen, at man ikke kan gøre ret meget andet end at se måbende til, mens den dynamiske handling skrider eksplosivt frem i voldeligt ultra slow-motion foran ens ansigt.

Frank

Fremragende Action

Lars Michael

spild af tid...undskyld mig,men kæft noget lort

Wayne

at blive den næste Matrix-film. Det lykkes langt fra. Dertil er plottet med en væv, som kan fortælle om næste mord simpelthen for mærkelig. Det er synd for der er ellers rigtig mange gode momenter og tiløb til noget meget bedre i filmen. Fede actionstunts og overmenneskelige reaktioner sender dog det hele op over middel. Absolut seværdig.

Adam

At tro på at kugler kan bøje i en bestemt retning er én ting, men at én kugle kan slå så mange ihjel er bare for meget.... Ellers en fed film..

S. Rico

Fin actionfilm, men den lever ikke op til forventningerne om en spændende superhelt film. Den lider ligesom den lignende "Push" af et for ringe manuskript.

Fa Minuser/231145

Spænd sikkerhedselen, for nu skal du ud på dit livs joy-ride med den dejlige babe; Angelina Jolie. Er du typen der elsker hurtige og smukke biler/babes, så er du helt klart parat til en tur i biffen med denne højoktan spændings-actionfilm.

Muggauser/8186

Den er ren nizzle! Alle jeg har talt om den med, eller der har set den, synes, den er så ekstrem plat og møj-nederen. Jeg synes derimod, at den er suveræn. Fed teori, historie og godt vist og lavet. Det er gode værdier, der bliver taget op. Hans manglende liv, kuglens mystik, starin-badet-healingen, træningen, stoffets mysterie = Mega fedt! Den rammer mig rigtigt, og elsker især slutningen.. What the fuck have you been doing lately? Genialt mand!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.