Cookie- og Privatlivspolitik

Final Destination 5

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
Final Destination 5
|

Filmen 'Final Destination 5' er det nyeste kapitel i gyserserien.

Filmen er ikke planlagt til dansk biografdistribution.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
4.2
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Femte film, Femte plan, Femte historie og så giver jeg den fem statements, som enten gør filmen god eller dårlig – afhængig af øjnene der ser. Lad os grave os ned i dødens plan i Final Destination 5:

Historien: Uden et røbe noget eller komme med spoilers virker dette femte forsøg mere gennemtænkt end den fjerde film. Det er stadig samme opskrift på en Final Destination film, men ingredienserne er ændret en smule og hvis du har set de foregående ved du sikkert hvad jeg mener. De prøver alle sammen at drage en rød tråd til den første film i serien for at binde et loop og få det til at fremstå som gennemtænkt film serie. Ikke den banebrydende nye overraskende historie, men heller ikke dårlig.

Castet: Skuespillerne gør hvad de har at arbejde med. De gør det enkelte steder overbevisende, men efterlader ikke samme karismatiske indtryk som Devon Sawa gjorde i etteren, hvilket er ærgerligt. De forsøger at give deres bedste, men det virker til steder for manuskript agtigt og kan ødelægge dialog flowet.

Stemningen: Får et hak op, men bliver på intet tidspunkt til en gyser, som den ellers burde have været. Det nærmer sig mere en katastrofe film end egentlig gys, som første film bød på. Der er tillagt en vis portion humor i den måde folk dør på og det gør den ikke skræmmende, men græsende til irriterende hvis man er fan af Final Destination stilen

Effekterne: Der er gjort mere ud af effekterne og det er nogle steder ret så godt udført og så er det ellers tydeligt hvor der ikke er lagt omhu i det.

3D: En film som denne bidrager ikke med noget i 3D, men det er en smag og behags sag. En gyser burde ikke være i 3D, medmindre du er tosset med at indvolde skal flyve ud i rummet. Det burde forbeholdes film, som har noget nyt at bidrage med til bordet eller hvor en udnyttelse af 3D effekten er gjort mere effektivt ( her tænkes på andre genre såsom Avartar og Gravity)

Filmen som helhed har underholdningsværdi og er et kig værd, men gør op med dig selv om ovenstående statements inden du ser den.

kasper

Forudsigelig splatterfilm som så dermed gør den lidt kedelig. Kan redde to stjerner for humoren i den måde folk dør på. Men det har intet med gys at gøre og at sammenligne denne serie med de intelligente saw film er helt ude i hampen.

Catherine

Jeg kan viiiirkelig godt lide Final Destination filmene. Jeg synes de er godt lavet, og giver en del til eftertanke.. en del bedre end splatter filmene som f.eks Saw, som ikke har den største mening med sig.

Jeg synes seriøst det er noget CRAP og bullshit, at den ikke bliver vist i de danske biografer.. Mange kan lide den film-serie.

Jeg er træt af, at man går glip af mange gode film, som bliver vist ovre i USA, som de ikke viser i DK..

Ardimon

"planlagt til dansk biografdistribution."...Hvorfor ikke?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.