Cookie- og Privatlivspolitik

First Class - The Expendables 3

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 7 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Expendables 3
|

I 'The Expendables 3' står Barney Ross over for sin mest personlige opgave til dato, da hans tidligere medstifter af gruppen The Expendables, Conrad Stonebanks, pludseligt vender tilbage.

Barney troede, han havde slået ham ihjel i et tidligere opgør, men i stedet er Stonebanks blevet en brutal våbenhandler på den gale side af loven. Nu har det tidligere medlem gjort det til sin fremmeste opgave at gøre en ende på sin gamle kollega og resten af holdet. Men ved hjælp af en blanding nye rekrutter, tidligere allierede og gamle holdkammerater har Barney et par esser gemt i ærmet. 

Sylvester Stallone er igen Barney Ross, som får nye, hårdtslående kolleger i form af Wesley Snipes, Antonio Banderas og Kellan Lutz, mens Mel Gibson har den skurkagtige rolle som Conrad Stonebanks. Harrison Ford har overtaget den hemmelighedsfulde bagmandsrolle fra Bruce Willis, dog som en ny karakter. 

Filmserien har indtil videre indspillet 579 mio. dollars og givet comeback til en række mere eller mindre glemte action-stjerner som Dolph Lundgren og Jean-Claude Van Damme.

'The Expendables 3' instrueres denne gang af Patrick Hughes, der modsat de fleste af sine skuespillere hører til den yngre generation med kun én tidligere spillefi lm på CV’et. Han er dog allerede hyret til at genindspille den indonesiske actionfi lm The Raid (2011) i USA. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
4.6
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

The Expendables er dårlig smag. Og indrømmet 3'eren har lagt endnu mindre vægt på historien, end den vi fik i 2'eren.
Men det er jo heller ikke det der lægges vægt på, det er antallet af kugler, eksplosioner, bodycounts samt one-liners.
Særligt one-liners var for tynde, denne gang - og alt i alt må det siges at være den ringeste i serien.
Men det er stadig god underholdning - og jeg er klar til at se de gutter igen, for man kan ikke lade være med at trække på smilebåndet når så mange actionhelte er samlet et sted.

Birgituser/227495

Den er god <3

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.