Cookie- og Privatlivspolitik
Tom Hiddleston som Ben-Hur?

Tom Hiddleston som Ben-Hur?

Loki i lændeklæde

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Ifølge nyhedssitet Deadline, er den engelske skuespiller Tom Hiddleston (Thor) den foretrukne til at få hovedrollen i genindspilningen af klassikeren Ben-Hur (1959).

Den nye 'Ben-Hur' (2016) skal instrueres af Timur Bekmambetov (Wanted) og skrives af Oscar-vinderen John Ridley (12 Years a Slave). Man mangler blot at caste de forskellige roller til filmen.

'Ben-Hur' fortæller historien om den jødiske prins, Judah Ben-Hur, der bliver forrådt af sin romerske ven, Messala, og solgt som slave. Ben-Hur vinder senere sin frihed og vender tilbage med det formål at få hævn.

Produktionen af filmen er først sat til start tidligst næste år, så man skal nok være lidt varsom med at tænke på briten i en toga og lændeklæde. Med tilbud om andre film, kan det heller ikke vides, hvorvidt Hiddleston takker ja til rollen.

Alligevel kan man godt krydse fingre for, at den særdeles populære skuespiller får rollen som Judah Ben-Hur.

Hiddleston kan ses i Guillermo del Toros næste horror-film,
Crimson Peak, som har premiere den 15. oktober 2015. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anne Kathrine

Jeg er helt personligt ret vild med den gamle version af Ben Hur, men jeg siger da ikke nej til en udgave med Hiddleston (han er jo skøn ;) ).
Jeg håber bare, at det ikke bliver en marvel/ transformers en af slagsen, hvor man giver køb på handlingen for at lave en visuelt flot film - eller hvad det lige er de har gang i. For det ville altså være synd for en god historie!

heino

blasfemi at lave en ny ben hur-

gutten skal godt nok træne arme og bryst en del for at matche heston som galejslave-

håber de fremhæver det kristne budskab i filmen,så muslimerne bliver sure:)

CINEMANDRUP

Se nu tager det fart:-) Hiddleston har bestemt gjort sig bemærket og er et navn som mange filmelskere nu burde kende. Det lyder ambitiøst og jeg tror at en genindspilning kunne være kanon, selvom jeg holder meget af den gamle Ben Hur.

Håber at Hiddleston får rollen.

Helene Østergaard

Denne film virker vildt spændende, og Tom Hiddleston er en helt fantastisk dygtig skuespiller! Jeg tror bestemt, han ville være helt forrygende i denne film!!!

Jacob

Tom Hiddleston er et brandvarmt navn, og kunne helt klart godt se ham i den klassiske fortælling. Lyder som er der er seriøse og stærke kræfter bag projektet, så ser frem til at hører mere nyt i sagen :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.