Cookie- og Privatlivspolitik
6 dødsspil-plakater

6 dødsspil-plakater

Effie, Haymitch, Plutarch m.fl. 

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Om 15 uger kan de danske biografgængere se den tredje Hunger Games-film på det store lærred - men allerede i dag kan vi vise seks nye promo-plakater fra filmen.

Galleriet viser en række af hovedkaraktererne i Panems mytiske Distrikt 13, der selvfølgelig kommer til at spille en stor rolle i seriens to sidste film.

De revolutionerende karakterer er Plutarch Heavensbee (Philip Seymour Hoffman), Beetee (Jeffrey Wright), Finnick Odair (Sam Claflin), Haymitch Abernathy (Woody Harrelson), Effie Trinket (Elizabeth Banks) og distriktets præsident Alma Coin (Julianne Moore).

Katniss (Jennifer Lawrence), Peeta (Josh Hutcherson) og Gale (Liam Hemsworth) er ikke at finde på dagens billeder, men dem kan du til gengæld se i filmens første teaser-trailer.

The Hunger Games: Mockingjay - del 1 får dansk premiere den 19. november - besøg filmens profil og brug buzz-o-meteret

The Hunger Games: Mockingjay - del 1

The Hunger Games: Mockingjay - del 1

The Hunger Games: Mockingjay - del 1

The Hunger Games: Mockingjay - del 1

The Hunger Games: Mockingjay - del 1

The Hunger Games: Mockingjay - del 1

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sarah-Sofieuser/980809

Hun skal da ikke være i 13!

OMG!

Man tror hun er død!

JEEZ

Isabella

...okay, men Effie ER jo i 13?! Vi er som seer udefra ganske vidst ikke helt sikre omkring dette, når filmen begynder, men hun er der. Hun bliver holdt i en fangekælder på nogle af de nederste niveauer, fordi de øverstkommanderende i 13 er helt overbeviste om, at hun er en fjende. Katnis ender med at få overbevidst Coin om, at de ikke har gjort noget som helt i forbindelse med Dødsspillene i ond mening. De er jo i Capitol flasket op med, at Dødsspillet - i sig selv - ikke skal forstås som andet end underholdning og et ærefuldt offer for nationen.

Randiuser/824704

Er dem du tænker på ikke:
Venia, Flavius og Octavia?

Mikkel Poulsen

Er det bare mig men hvorfor sidder Beetee Jeffrey Wright i kørestol er han blevet lammet efter eksplosionen i Catching Fire der skete på øen hmm ?? men ellers er det nogle flotte plakater dog gør det ondt og se. Philip Seymour Hoffman R.I.P det er stadigvæk ikke til og forstå, jeg synes det er så tragisk når skuespillere dør såsom. Heath Ledger. Paul Walker, og nu Philip Seymour Hoffman R.I.P til alle dem. Jeg synes de burde have overtalt en anden rollen som Plutarch Heavensbee måske John Cusack kunne have fået den

Ollie

Det er nogle seje plakater, glæder mig til at jeg skal ind og se den. Har de første på DVD, og har været inde og se dem.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Tak for billetter, Kino

46 minutter siden
Leauser/481406
Leauser/481406

Var det ikke tidligere alle biografer, der deltog i Den Store Biografdag? Hvorfor er Nordisk Film biografer ikke med i år?

47 minutter siden
Mickey

Udover Rogue One, så har Disney's Star Wars været én kæmpe skuffelse.

23 timer siden
Jacob

Kejseren dør i Episode VI. Det har J.J. Abrams været ude og sige efter den store afsløring.

1 dag siden
Antaeus

Nu kender jeg ikke nogle af bøgerne, men hvis man henholder sig til filmuniverset, altså de forrige Star Wars film og især Ep.

1 dag siden

Aktive debatter