Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Trilogier der var planlagt som trilogi fra starten

Fri debat → Trilogier der var planlagt som trilogi fra starten

Stine Teglgaard
Stine Teglgaard 6 år siden

Hej alle

 

Vi har på kino modtaget følgende spørgsmål, som vi tænkte I måske kunne kaste jer over at svare på: 

 

Hej Kino :)
 
Håber i kan hjælpe mig, da jeg selv er gået "kold" i den store søgning.
 
Vil høre om i kan sende en liste med alle tiltænkte trilogier og ikke trilogier som fx matrix, som ikke var tiltænkte og heller ikke godfather som ikke var tiltænkt at skulle blive til 3. Så tiltænkte som fx ringenes herre osv.
 
Kan simpelthen ikke finde en fuldendt liste med kun de tiltænkte op 3 eller flere film. Kan sagtens finde samtlige trilogier +, men kan ikke finde ud af om de har været tiltænkt eller bare "pengemaskine".
 
Håber i kan hjælpe mig?
 
Med venlig hilsen
Dennis

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Arrowstormen

Lord of the Rings og Hobbitten er de to eneste trilogier, som jeg kan komme i tanke om og ved var en trilogi fra starten, da alle filmene blev filmet på samme tid.

Selvfølgelig kan man sige at film baseret på en bog-trilogi var planlagt som en trilogi, men for det meste stopper de hvis den første film ikke er en success.

Stine Teglgaard

... var fre starten planlagt som trilogi, men endte med HP-løsningen og blev lavet om til 4 film...

tænke tænke.... jeg er også lidt blank lige nu...

Jacob

... begge Star Wars trilogier :-) Og så kan man selvfølgelig også sige de kommende Episoder VII-IX. Lidt usikker på om de tre spin-offs på den måde kan betragtes som en decideret trilogi.

Jacob

The Dark Knight trilogien var planlagt ...eller hvad? Bliver sgu lidt usikker :-)

Arrowstormen

Christopher Nolan var ikke engang sikker på om han ville lave The Dark Knight Rises efter The Dark Knight var så successfuld.

Maria

Divergentfilmene er baseret på 3 bøger, og jeg tror helt sikkert det er tiltænkt på forhånd at man vil lave alle tre bøger til film, men dog i første omgang kun under den forudsætning at det gik den første film godt.

Sådan tror jeg det vil være med de fleste bogtrilogier der bliver filmatiseret. Går den første godt, færdiggør man projektet - eller laver bog 3 om til 2, Harry Potter style. ;)

Jacob

Det lyder lidt som om dit eget svar åbner op for flere muligheder. Det er en debat om planlagte trilogier, og selvom Christopher Nolan i tiden efter 'The Dark Knight' blev usikker, så betyder det vel ikke nødvendigvis at 'Rises' ikke var på tegnebrættet. Hvis 2'eren var blevet den sidste vil det være en lidt mærkelig afslutning.

RasmusHeby

Hverken Hobbitten eller Star Wars var tiltænkt som en trilogi :)

Anonymuser/0

Hej

Er mig som har stillet spørgsmålet.

Ligesom Arrowstormen, så tror jeg faktisk også at lotr og hobbitten er de eneste reelle trilogier som man vidste alle 3 ville blive filmet, fordi det blev gjort i et "hug".

Star Wars og mange andre har været tiltænkte, men afhængig af deres succes osv.

Jacob

Så burde formuleringen på debatten have været lidt mere specifik, men kommer til at tænke på 'Back to the Future'. Med 1'erens succes blev fortsættelser mulige, og de to næste blev optaget synkront.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter