Cookie- og Privatlivspolitik
6 dødsspil-plakater

6 dødsspil-plakater

Effie, Haymitch, Plutarch m.fl. 

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Om 15 uger kan de danske biografgængere se den tredje Hunger Games-film på det store lærred - men allerede i dag kan vi vise seks nye promo-plakater fra filmen.

Galleriet viser en række af hovedkaraktererne i Panems mytiske Distrikt 13, der selvfølgelig kommer til at spille en stor rolle i seriens to sidste film.

De revolutionerende karakterer er Plutarch Heavensbee (Philip Seymour Hoffman), Beetee (Jeffrey Wright), Finnick Odair (Sam Claflin), Haymitch Abernathy (Woody Harrelson), Effie Trinket (Elizabeth Banks) og distriktets præsident Alma Coin (Julianne Moore).

Katniss (Jennifer Lawrence), Peeta (Josh Hutcherson) og Gale (Liam Hemsworth) er ikke at finde på dagens billeder, men dem kan du til gengæld se i filmens første teaser-trailer.

The Hunger Games: Mockingjay - del 1 får dansk premiere den 19. november - besøg filmens profil og brug buzz-o-meteret

The Hunger Games: Mockingjay - del 1

The Hunger Games: Mockingjay - del 1

The Hunger Games: Mockingjay - del 1

The Hunger Games: Mockingjay - del 1

The Hunger Games: Mockingjay - del 1

The Hunger Games: Mockingjay - del 1

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sarah-Sofieuser/980809

Hun skal da ikke være i 13!

OMG!

Man tror hun er død!

JEEZ

Isabella

...okay, men Effie ER jo i 13?! Vi er som seer udefra ganske vidst ikke helt sikre omkring dette, når filmen begynder, men hun er der. Hun bliver holdt i en fangekælder på nogle af de nederste niveauer, fordi de øverstkommanderende i 13 er helt overbeviste om, at hun er en fjende. Katnis ender med at få overbevidst Coin om, at de ikke har gjort noget som helt i forbindelse med Dødsspillene i ond mening. De er jo i Capitol flasket op med, at Dødsspillet - i sig selv - ikke skal forstås som andet end underholdning og et ærefuldt offer for nationen.

Randiuser/824704

Er dem du tænker på ikke:
Venia, Flavius og Octavia?

Mikkel Poulsen

Er det bare mig men hvorfor sidder Beetee Jeffrey Wright i kørestol er han blevet lammet efter eksplosionen i Catching Fire der skete på øen hmm ?? men ellers er det nogle flotte plakater dog gør det ondt og se. Philip Seymour Hoffman R.I.P det er stadigvæk ikke til og forstå, jeg synes det er så tragisk når skuespillere dør såsom. Heath Ledger. Paul Walker, og nu Philip Seymour Hoffman R.I.P til alle dem. Jeg synes de burde have overtalt en anden rollen som Plutarch Heavensbee måske John Cusack kunne have fået den

Ollie

Det er nogle seje plakater, glæder mig til at jeg skal ind og se den. Har de første på DVD, og har været inde og se dem.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars

Selvom Blinkende lygter ofre reciteres, kan der ikke være tvivl om Gladiators grandiose fremførelse og vildt fantastiske soundtrack.

12 timer siden
TheGreatAngel

En god huskeregel er, at det nok ikke behager jer at han er egoistisk, men som forfatter har man en vision og bliver den ikke fyldt op så meget eft

13 timer siden
TheGreatAngel

De har begge to været ude at sige at kontrakterne ikke bliver forlænget, fordi Jussi har haft nogle andre visioner til karakterne.

13 timer siden
Loneuser/512689
Loneuser/512689

Er virkelig irriteret over, at Kaas og Fares skiftes ud!
Lone

13 timer siden
Vibekeuser/894605
Vibekeuser/894605

Julia Roberts i superform. Baseret på virkelig hændelse der kunne være foregået i dag også.

17 timer siden

Aktive debatter