Cookie- og Privatlivspolitik

The Shawshank Redemption (1994)

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 22 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Shawshank Redemption
|

Filmen 'The Shawshank Redemption' (En verden udenfor) er historien om to mænds ukulige håb og stædige vilje til at overleve i et af USA's hårdeste fængsler, Shawshank.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (332 votes)
5.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Joachim

Men stadig rimelig god.
Måske lidt underligt at personerne ikke ældes, der går alligevel 20 år.

Lars Michael

Verdens bedste film nej, men stadig et mesterværk.

Stor ros til filmen.

Rasmus

En genial fængselsdrama som man skal se hvis man er filmnørd.

Jakob

Det er en simple og lige til historie, som bare er fortalt uhyggelig godt!

Kadir

Uden tvivl verdens bedste film. Historien fanger seerne fra start til slut og selv de meget kræsne filmelskere vil blive forelsket i denne fængselsfilm.

Simon

En af verdens bedste film - ikke den bedste, mener jeg. Dog en skide god film, hvor historien er fantastisk. Har altid været fan af Morgan Freeman, og jeg mener at denne rolle er hans bedste. Mega godt cast. Men filmen er for hypet. Lad os sige at, 'The Godfather' lå nummer 1 på IMDb's liste, og den lå 4, så have den fået en højere placering i mit hjerte. Men når det er sagt, syntes jeg stadig at denne film er fantastisk, som har en af mine favorit scener (der hvor Rachel afslører ALT). Filmen kan klart anbefales, og hvis en film-nørd siger, at han ikke har set 'The Shawshank Redemption' vil jeg med garanti grine.

Nicolaj

Stadig den dag i dag, en af de få film jeg finder frem, når der ikke er noget nyt og spændende i biograferne! Filmen mister aldrig sin gnist, og kan derfor genleves over flere år. En film der især er velegnet til en kold og våd aften!

Søren

Helt klart en af verdens bedste film

Maggie Smith

Ganske enkelt: Filmen er verdensklasse, og klart blandt en af de bedste og smukkeste film i verden. Her får man hele følelses registreret sat igang!

Nikolaj

Måske den bedste film der er lavet nogensinde, jeg synes det er en fantastisk historie som er rørende, flot lavet og skuespillerne spiller formengabelidt. Godt nok synes jeg at der er film der er lidt bedre.

Men Kan helt sikkert anbefale den.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.