Cookie- og Privatlivspolitik
Vind møde med Daniel Radcliffe!

Vind møde med Daniel Radcliffe!

Vi udlodder et meet and greet med What If-stjernen

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Konkurrencen er lukket, og vinderen har fået direkte besked.

Vinderen blev Christian Mortensen, der fik os overbevist om sin store beundring for Daniel Radcliffe med ordene:

- Jeg var både lykkelig og ulykkelig da den sidste Harry Potter film kom i 2011. Ulykkelig, fordi det eventyr som Daniel har været med til at skabe, var slut efter have været der hele min barndom. Men lykkelig for at prøve at se Daniel i andre film end bare Harry Potter. Daniel ville altid være en del af min barndom, sammen med Harry Potter. Men så længe hans skuespil forsætter, følger jeg ham. Og han vil altid være verdens bedste Skuespiller i mine øjne! Og jeg har så mange spørgsmål til ham, angående hans karriere, og planer for fremtiden. Udover det, ville jeg bare sige tak for at have været så stor en del af min barndom. 

Tusind tak for de mange flotte svar - I har jo alle fortjent at vinde!

____________________________________________

En af filmhistoriens mest indtjenende og populære skuespillere, Daniel Radcliffe, besøger den 13. august Danmark i anledning af gallapremieren på den romantiske komedie 'What If'. 

Du kan nu vinde et eksklusivt meet and greet, hvor du og en ledsager får lov til at møde Radcliffe før I skal se filmen. Ved mødet kan I få en kort snak med og få taget billeder sammen med den karismatiske Harry Potter-skuespiller.

Alt du skal gøre, er at overbevise os om, at DU fortjener at vinde mødet!

Fortæl os - på din helt egen måde - hvorfor du skal møde Daniel Radcliffe! Alle kneb gælder!

Indsend dit bud i kommentarfeltet forneden. Konkurrencen ender søndag den 3. august, og vinderen får direkte besked den 5. august.

What If får dansk premiere den 21. august.

Du kan også deltage i konkurrencen om almindelige billetter til gallaen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Stine Teglgaard

Til jer der ikke vandt, kan vi anbefale at besøge filmens Facebook-side:
https://www.facebook.com/WhatIfDK?fref=ts
Hvor de også udlodder et meet and greet!

MVH Stine
kino.dk

christian

Det er så fedt!!!! Glæder mig helt vildt! Det bliver den fedeste oplevelse som jeg kan dele med min bror! Nu må det godt blive onsdag D. 13! Har så mange spørgsmål! Mange tak for det her :D!! Det er så surrealistisk!!! Mange mange tak!!

Michelle

Hej Christian.

Jeg er ked af at skuffe dig, men ville bare lige komme med en advarsel. Normalt får man ikke rigtig mulighed for rent faktisk at mødes med skuespilleren til meet and greet, men kommer bare hurtigt ind i et rum, hvor man siger hej og får taget et billede sammen.

Det kan selvfølgelig være, at det her er anderledes. Men ville bare lige nævne det.

christian

Uanset hvad kommer jeg til at møde ham, hvilket i mine øjne er et ønske der får i opfyldelse. Men tak fordi du nævner det :) !

Michelle

Det er godt.
Det er også sådan, det skal være (;

christian

Går i opfyldelse* :D

lollipop

Hvem er vinderen ?????

Anne-Sophie

Da jeg fik denne nyhed blev jeg virkelig glad!
Harry Potter var min første fandom - og jeg har aldrig haft mulighed for at møde en af mine store idoler før!
Så det vil være en ubeskrivelig oplevelse at møde Daniel.
Jeg ville tage en fra min famile med - da jeg har delt Harry Potter-universet med dem. Jeg har læst højt fra bøgerne, set filmene, osv.

Da jeg ved at der er ingen mulighed for at jeg vinder - vil jeg bare sige til kino: Tak for at holde disse konkurrencer!

Hilsen
Fra endnu en fangirl der håber at vinde.

Signe

Min søster og jeg har fulgt Daniel lige fra starten og er begge KÆMPE harry potter fans. Et møde med Daniel vil for os begge betyde besvimelse og glæde i en følelsesmæssig pærevælling. Vi elsker Daniel I alle slags roller og glæder os meget til at se ham i What If!

Benjamin Stryhnuser/931168

Hey Kino,
Min kæreste og jeg har siden den første Harry Potter-film udkom, fulgt med hele vejen til nu. Ikke kun i den magiske verden, som Harry Potter byder på, men også til hans mere uhyggelige film, som "The Woman in Black". Daniel Radcliffe har, jeg ved for os begge, været en rollemodel uden lige.

Hvad angår Harry Potter-verdenen, så har vi begge læst alle bøgerne, og også de bøger der tilhører den magiske verden, som f.eks "Fantastic Beasts and where to find Them" og "The tales of beedles the bards". Jeg har læst Harry Potter bøgerne igennem nogle gange, både dansk og engelsk.

Daniel Radcliffe har været en stor betydning i min barndom, såvel som nu, fordi både hans mod i filmene Harry Potter, men også den måde han behandler sine fans på, og altid er engageret i sit arbejde 100%, i såvel film som interviews osv.

Og og og det nu sjove af det hele er, at min kæreste og jeg har årsdag den dag Daniel Radcliffe kommer til Danmark OG det er en kærlighedsfilm MED Daniel Radcliffe. Derfor ville det gøre mig og min kæreste til de mest lykkelige på jorden.

Mvh Benjamin (og Amalie)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.