Cookie- og Privatlivspolitik

300 (2006)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
30.03.2007
| |
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
300
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

'300' er en episk genfortælling af Slaget ved Thermopylæ, hvor Kong Leonidas (Gerard Butler) og hans 300 tapre spartanere slås mod den persiske Kong Xerxes og hans enorme hær – ingen tilbagetog, ingen kapitulation – kun død og ære.

Det er en filmatisering af Frank Millers (Sin City) kritikerroste seriealbum udsat for instruktør Zack Snyders (Dawn Of The Dead – 2004) unikke visuelle stil, der kombinerer live action med virtuelle baggrundsbilleder.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (92 votes)
4.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Emil

Men utrolig kedelig film. Men action scenerne er fede nok.

Nikolaj

300 er en flot, barsk, og utrolig interessant film.

Men filmen kan blive lidt forvirrende ind i mellem, og det er ikke alt i selve filmen der er troværdig.

Det er synd, at filmen skal påvirke en så meget, at man ligger mærke til de ting bare efter at se den en enkelt gang.

Når det så er sagt, så er filmen rigtigt flot lavet. Og det bliver til nogle rigtig fede blodige kampscener, som virkelig gør en forskel.

Jacob

En af de absolut bedste sand & sandal film, og med nogen af de bedste effekter og den visuelle stil er fantastisk.

CINEMANDRUP

Blot du bemærker den utrolige macho plakat for filmen er den allerede det hele værd og du kan nærmest fortælle handlingen ud fra plakaten. Tid til blod, kamp, action og fede one liners serveret med overskud. Prepare for 300.

Filmens historie er så simpelt som det nu engang kan blive, men det skal det være for denne type film. Der er små sidehistorier undervejs blot til underholdningen, men de skal alle sammen fører til at du venter i spænding på næste overdådige kampscene.

Effekterne: Et sandt overflødigshedshorn er lækkerier, hvor hele filmen virker som om den har været igennem en Instagram opdatering med sit gennemførte stilistiske look af tydelig solnedgang på hvert et frame. Det er lækkert og i sand grad guf for øjenene og sætter sit tydelige tegn i landskabsscenarierne samt når blodet og kampene begynder.

Action for alle pengene får du i denne omgang 300, hvor afhuggede lemmer nærmest flyver ud i rummet, som om du ser en en mørk Tim Burton omgang American Beauty med plasticposen flyvende, nu bare istedet arme, ben samt hoveder. Det lyder makabert, men det er så flot udført og kampene stråler i al glorværdighed.

Kampteknikkerne er jeg glad for at se, at de har taget til sig og lært noget af, så det giver lige lidt ekstra i min bog.

Du kan ikke rate denne film uden at kommentere Gerard Butlers præstation. Sikke en fornøjelse at se ham i denne rolle som er skræddersyet til ham. Kong Leonidas. Gerard spiller med overskud og står indlevelse i rollen og han får hele filmen op på et højere plan med sin i den grad macho attitude, rolige tankegang og yderst skarpe kampteknik, når han i slowmotion går i kamp - så üpper godt gennemført og detaljerede kampscener. Hans kække bemærkninger passer perfekt til hans rolle og accenten kunne ikke være bedre. Hr. Butler - en af dine bedste roller må siges.

Filmen er en sand gave til drengerøve og der findes nok ikke mange fyre som ikke har set den. For mig er den et must see og du vil ikke fortryde det. Du er underholdt fra start til slut og ville gerne have mere.

Prepare for Glory, Prepare for 300.

Camie

Efter al den hype, der har været omkring denne film må jeg indrømme at jeg blev en smule skuffet.

I første omgang virkede det spændende at filmen er optaget i et lys som om det hele tiden er solnedgang, men efter et stykke tid virker det lidt irriterende.

Kampscenerne er utroligt flot lavet, men eftersom størstedelen af filmen ER kampscener bliver det lidt kedeligt til sidst og er med til at gøre filmen langtrukken.

Jeg giver den 4 stjerner, men det er kun fordi Gerard Butler spiller en fænomenal Leonidas.

Andreas

SÅ fed en film! Blodet sprøjter og ligene bliver stablet når Sparta's hær på (sølle) 300 mænd tager kampen op mod Xerxes mægtige hær!
Alt er kaos og oddsene er små for sejr, men Leonidas (fremragende skuespil af Gerard Butler) og hans hær giver IKKE op!
Et must see i følge mig!

søren

....efter den fremragende remake af " dawn " lavede den relativt ukendte zack snyder et EXTREMT bombardement af sanserne !!!!! ... stiliseret vold var indtil da forbeholdt: john woo, sam peckinpah & hans protege walter hill ... men ska love for mr. snyder fik lavet om på det :-) ... gerard butler & resten af castet gjorde et fremragende job, når man tænker på, hvordan filmen blev skabt ... & det er underholdning i HØJESTE potens og snyder har siden leveret ok med " sucker punch " ( se extendend cut, da de 17 xtra min gør action/volds scenerne komplette dvs ALT det blod m.m IKKE er klippet væk som i bio- versionen ) ... blir spændende med " man of steel " den kommende remake af ... SUPERMAN :-) ...

Frank

Fremragende Action Adventure

Jeff

Enjoyable nonsense.

Wayne

for originalitet. Måden den er lavet er så anderledes at den fortjener en højere rating end den egentlig er værd. For selve handlingen er lidt volapyk.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.