Cookie- og Privatlivspolitik
Ny trailer til 'The Maze Runner'

Ny trailer til 'The Maze Runner'

Labyrintisk science fiction

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

The Maze Runner, baseret på bestselleren af sammen navn, har fået en ny trailer.

Thomas (Dylan O'Brien) vågner op blandt en gruppe jævnaldrende, der dagligt forsøger at gennemskue en ualmindelig farlig og indviklet labyrint.

Hvordan det foregår, kan naturligvis ses i appetitvækkeren nedenfor.

The Maze Runner får biografpremiere den 18. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
DB

Den film har jeg ikke hørt om før nu. Wow.
Kender ej heller bogen. Kan godt se at det er en fejl.

Anyways - meget enkelt plot som nemt kunne komme til at virke kedeligt. At finde ud af en labyrint.
Men at dømme ud fra traileren, så ser det jo langt fra kedeligt ud. :-)

Tanjasl

Denne film og bogen den bygger på er gået min næse forbi, hvilket virker som en stor fejl. Nu er bogen bestilt hjem og der er lidt ekstra at se frem til når vi rammer september måned. Sådan!

Mikkel Poulsen

Jeg synes den minder afsindig meget om den 1 trailer intet nyt i trailer 2 men alt i alt skal jeg se den jeg synes den ligner lidt tv-serien på Kanal 5 The 100 i øjeblikket bortset fra en kæmpe labyrint, også er der lidt Harry Potter And The Goblet Of Fire over den med 3 opgave i Turneringen I Magisk Trekamp!

EmilDinedsenuser/1040524

Du synes den minder afsindigt meget om den 1. trailer. Det burde ikke være sandt. I denne trailer får vi meget mere om historien og filmens handlingen forklaret. F.eks. I den første trailer er det eneste vi får at vide og ser er en flok unge der er fanget i midten af labyrinten som så prøver at finde ud hver dag, og så kommer der en pige. I denne Trailer 2 får vi nu også at vide porten på et tidspunkt forbliver åben så de der Greevers kan komme ind i The Glade og angriber (og sikkert også dræber) alle "runner"ne.
Hvis man ikke har læst bogen, skulle det gerne give vedkommende mere lyst til at se filmen, da dette klart er noget af et twist - det hele virker mere interessant da vi nu ved at de ikke er i sikkerhed lige meget hvad og er tvunget til at løbe ind i labyrinten!

Og en trailer skal helst ikke spoile for meget af filmen! Så længe en trailer kan give et fint visuelt resume af filmen så man er klar til den!
Så forstår ikke rigtigt hvad du havde forventet!?!

Mikkel Poulsen

Har man ikke lov til og håbe på nogle nye scener i trailers ? ligesom med tv-spots viser de også nogengange nye scener fra film, man ikke tidligere har set i trailerne

EmilDinedsenuser/1040524

Det er nettop det filmselskaberne (eller hvad det nu er de kaldes) skal passe på med. Det kan godt være at det er en "filmatisering af noget" film men der findes folk der ikke har lyst til at have set for meget af en film inden de skal se den. F.eks med Godzilla, alt for mange trailers der endte med at gøre den endleige oplevelse en anelse skuffende fordi jeg allerede vidste hvad og hvornår det ville ske. Det samme kan siges om THG: Catching Fire, som (især takket være sin sidste/tredje unødvendige trailer) overhovedet ikke virkede lige så spændende som etteren fordi jeg allerede havde set for meget af hvad der vil komme til at ske så der ikke var noget at glæde sig til!

Nimmy

Gad jeg virkelig godt se den, for det er noget med spil. Og det ELSKER jeg vildt meget, ligesom The Hunger Games og andre film, med noget der ligner noget i den stil! :D

Magnususer/952955

Jeg har læst bøgerne og Dylan O'Brian er godt castet! Jeg tror den bliver ret fed!

Anonymuser/0

Om jeg skal se 'The Maze Runner' på det store lærred? Ja, helt sikkert, for denne trailer har hjulpet mig med den endelig beslutning! Elsker stemningen og synes helt klart at historien er blevet en hel del mere interessant, og faktisk også en anelse uforudsigelig!
Glæder mig!

CINEMANDRUP

Må indrømme at den ser bedre og bedre ud og har efterhånden fået min interesse vakt. Denne trailer virker mere mørk og jeg er overbevist om at filmen nok skal opfylde sin underholdsningsværdi.

Er spændt på mere.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Nannauser/649316
Nannauser/649316

En virkelig god film - omend ikke så coronavenlig idet jeg fik lyst til en lille drink og en dans bagefter :-)

2 timer siden
Samueluser/14193
Samueluser/14193

I MCU er der kun én Tony Stark.

4 timer siden
Camilla

Det er en retig god óg sjov film den kan jeg anbefale at gå ind og se.

9 timer siden
Stine Teglgaard

Den gad jeg godt have været med til. Men desværre, så heldig var jeg ikke.

MVH Stine

13 timer siden
Kennethuser/432225
Kennethuser/432225

Udluftningen er endnu bedre i fly, hvor man ligeledes var ude med at det var sikkert.

13 timer siden

Aktive debatter