Cookie- og Privatlivspolitik

My Life Directed By Nicolas Winding Refn

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
17.07.2014
| | |
My Life Directed By Nicolas Winding Refn
|

Dokumentarfilmen 'My Life Directed By Nicolas Winding Refn' følger Refn til Thailand under optagelserne til Only God Forgives.

Det er Refns kone Liv Corfixen, der er bag kameraet og lukker publikum ind i en verden ikke mange ser normalt. Derudover medvirker Ryan Gosling også, både som legeonkel for Corfixen og Refns børn, og som hovedrolleindehaveren i 'Only God Forgives'.

'My Life Directed By Nicolas Winding Refn' er Liv Corfixens debutspillefilm som instruktør.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (11 votes)
2.9
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Det banalt smukke i et kunstnersamliv fanges af Liv Corfixen, der er gift med Nicolas Winding Refn. Dokumentaren er optaget under indspilningerne til 'Only God Forgives'." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Berlingske

    "Trods titlen står 'My Life: Directed by Nicolas Winding Refn' dog i sidste ende stærkest som et portræt af en mand, der netop har haft sit livs største kommercielle succes med 'Drive' og nu kæmper med angsten for at følge den op med en film, der er langt mere smal og kunstnerisk." (Louise Kidde Sauntved)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
The Womanuser/8031

Spøjst, hvorfor han får en dokumentarisk der følger ham under optagelserne på en film der er værre end Drive! Ja, du hørte rigtigt, jeg kan ikke lide den kraftigt overvurderede Drive film som jeg syntes var skuffende!
Dey vel fint nok at se hvor meget han går op i sin film, men ikke ligefrem pengene eller biografturen værd!

iMineGuy

Not that good do

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.