Cookie- og Privatlivspolitik

The Expendables 3

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionpræget og hæsblæsende grundstemning. Der er mange scener med skud, drab og voldsomme kampe, og hovedfigurerne er ofte i overhængende livsfare. I én scene skydes en mand flere gange, og han ses liggende på jorden med skudsår i brystet. I en anden scene angribes og beskydes hovedfigurerne med både missiler og geværer, man ser mange mennesker blive skudt, dræbt og slynget gennem luften i voldsomme eksplosioner. Da filmen forløses positivt og ikke indeholder udpenslet vold, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
14.08.2014
| |
2 timer 6 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Expendables 3
|

I 'The Expendables 3' står Barney Ross over for sin mest personlige opgave til dato, da hans tidligere medstifter af gruppen The Expendables, Conrad Stonebanks, pludseligt vender tilbage.

Barney troede, han havde slået ham ihjel i et tidligere opgør, men i stedet er Stonebanks blevet en brutal våbenhandler på den gale side af loven. Nu har det tidligere medlem gjort det til sin fremmeste opgave at gøre en ende på sin gamle kollega og resten af holdet. Men ved hjælp af en blanding nye rekrutter, tidligere allierede og gamle holdkammerater har Barney et par esser gemt i ærmet. 

Sylvester Stallone er igen Barney Ross, som får nye, hårdtslående kolleger i form af Wesley Snipes, Antonio Banderas og Kellan Lutz, mens Mel Gibson har den skurkagtige rolle som Conrad Stonebanks. Harrison Ford har overtaget den hemmelighedsfulde bagmandsrolle fra Bruce Willis, dog som en ny karakter. 

Filmserien har indtil videre indspillet 579 mio. dollars og givet comeback til en række mere eller mindre glemte action-stjerner som Dolph Lundgren og Jean-Claude Van Damme.

'The Expendables 3' instrueres denne gang af Patrick Hughes, der modsat de fleste af sine skuespillere hører til den yngre generation med kun én tidligere spillefi lm på CV’et. Han er dog allerede hyret til at genindspille den indonesiske actionfi lm The Raid (2011) i USA. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (187 votes)
4.3
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'The Expendables 3' er præget af for mange forberedelser i forhold til action, og det er forbløffende lidt, man får ud af alle stjernernes arv på det store lærred." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "[...] når slagsmål, skuddueller og actionsekvenser med både helikopter og godstog fungerer så godt, som de gør i 'The Expendables 3'', så kan det være svært ikke at heppe." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "'The Expendables 3' er for alle dem med et bankende, nostalgisk action-hjerte, der elsker larm, bulder og brag - og ikke for så mange andre." (Jacob Ørsted)

 • Filmland P1

  "'The Expendables 3' er, hvad det er, og uanset hvordan man vender det, er det ikke godt nok." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Endnu en gang har Stallone og co. skabt et kludetæppe af en film, der trods sine tydelige mangler har glimtvis gennemslagskraft." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "I tredje ombæring falder de selvironisk mandehørmende replikker endnu tungere end tidligere i en film, der, grundideen taget i betragtning, tager sig selv alt for alvorligt som actionfilm." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Hvis man ser på de sakkende kroppe, er der faktisk en vis værdig flair i det hele. [...] Det er de sidste hårde mænd, der går i krig for at redde den blomstrende ungdom. John Wayne og John Ford ville sige respekt." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lukas

Filmen er blev leaked i dvd kvalitet 3 uger før tid, det her kommer til at koste box office, hør selvom man vil se den, så vendt lige de tre uger, og støt filmen så godt man kan.

Leaked skete i onsdag og har indtil videre blevet downloadet over 2.000.00 gange på dens første døgn, og hvis vi tager den amerikanske biograf billet pris(ca. 10 $=50kr) det vil sige på 24 timer har selvskabet mistet 2.000.000 $ i box office på et døgn.

Elias

Jeg venter også, Expendables fungere allerbedst på storskærm.
Jeg tror helt klart at box-office bliver påvirket.

Elias

på Imdb står der at den varer 106 min:
http://www.imdb.com/title/tt2333784/?ref_=nm_flmg_act_5

Jeg har dog hørt at der er 2 versioner af The Expendables 3, en pg-13 version ,som er kortere og vil blive vist i Amerika, og en R-rated version som er længere og muligvis vil blive vist udenfor Amerika.
Er det rygte sandt? får vi den R-rated og længere version at se? Er der nogle som ved noget evt. en fra kino.dk?

Jeg håber det er den længere version og ikke bare en fejl på kino.dk. Jeg vil helst se den fulde version af filmen lige som alle andre, hvid det altså er sandt:)

SSuser/10172

Spilletiden ændrer sig af og til, og vi har lige opdateret til de 106 minutter, som der står på imdb. Jeg tror ikke, at der kommer flere versioner af filmen, men hvis der gør, opretter vi selvfølgelig en version mere.

Hilsen Søren - kino.dk

Lukas

Det er den endelige spilletid

Elias

106 min virkede også for lidt, siden de har omkring 4 timers optagelser.

Elias

Mange tak for svaret.

SteffenieBitsch

Glæder mig til at se den! Jeg kommer den første dag den kommer i biffen. Skal til London d 4 august og møde sly og de andre på den røde løber. Bliver fantastisk. Forguder stallone. Har mødt Johnny Depp to gange derover til en premiere, det er en oplevelse for livet. Syntes lige jeg ville blære mig :))

lise lotte

Den skal jeg i hvert fald se!

expendables 3 cant wait

kan ikke vente

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.