Cookie- og Privatlivspolitik
Første officielle billeder fra Avengers 2

Første officielle billeder fra Avengers 2

Skurken Ultron gør sin entré

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Entertainment Weekly har bragt de første officielle billeder fra Avengers 2: Age of Ultron, med titelskurken Ultron på forsiden af bladet.

Ultron er en intelligent robot skabt af Tony Stark til at hjælpe Avengers med at beskytte Jorden, men som i så mange andre sci-fi-film går det galt, da den kunstige intelligens indser, at menneskeheden er den største trussel mod verdensfreden.

Det er ikke meget, man kan se af ham, som han står og gemmer sig bag Iron Man og Captain America, men man kan godt fornemme, at designet kommer samme sted fra som Iron Mans dragt.

De andre billeder giver os et gensyn med helteholdet fra etteren samt de nytilkomne supertvillinger Scarlet Witch og Quicksilver.

Avengers 2 EW forside

Avengers 2
Mark Ruffalo og Robert Downey Jr. som de bedste forskervenner Bruce Banner og Tony Stark.

Avengers 2
Chris Evans og Chris Hemsworth som holdets b̶r̶e̶d̶e̶s̶t̶e̶ stærkeste helte Steve Rogers og Thor.

Avengers 2
Fest hos Tony. Mon Mjølner er blevet efterladt, fordi Thor har fået for meget mjød?

Avengers 2
Aaron Taylor-Johnson som Quicksilver og Elizabeth Olsen som hans søster Scarlet Witch.

Avengers 2
Joss Whedon instruerer sin nyeste heltinde.

Avengers 2: Age of Ultron får premiere den 23. april 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mia

Holder så meget af Avengers castet og hele Marvel universet, så jeg har vilde forventninger til denne film og er også sikker på at de nok skal blive indfriet! OG at add'e Aaron Johnson og Elizabeth Olsen til castet er jo bare et kæmpe plus! Er vild med begge skuespillere!

Mathias

Glæder mig til at se filmen har høje forventninger om at den bliver ligeså god eller bedre end 1 eren lad os bare håbe at Avengers ikke bliver dræbt af Ultron som det er sket i nogen tegneserier så vidt jeg ved.Glæder mig til at se hvor vanvittig Ultrons plan er og hvad super holdet vil gøre for at standse ham som sagt HØJE FORVENTINGER!! (-:

mikkel knudsen

Yes de første billeder har så mange forventning til the avengers 2 og glæder til meget til at se ultron og se om thanos er med eller også ser med den efter rulle tekster.

Mickey

Det ser sgu godt ud! Chris Hemsworth som Thor er noget af det sejeste i verden ;)

Btw, Tænker på at få se Guardians Of The Galaxy i biffen, men herinde står der at den kun bliver vist i Vanløse Bio :o

Nogle der ved om det er en fejl, eller om den virkelig kun bliver vist dér??

Mosbechuser/378873

Vil gerne se den, men jeg tager ikke til Vanløse for at se den. ;)

Så det vil s... være noget skuffende hvis Guardians Of The Galaxy, ikke blev vist i Aalborg. :(

Jacob

Det spidser til for Fase 2, og med Ultron, Baron von Strucker og Thanos har The Avengers seriøse modstandere. De her billeder er virkelig guf, og med Guardians of the Galaxy rundt om hjørnet er jeg klar til mere Marvel :-)

Carsten Gottliebuser/133896

det kunne godt tænkes at det er Scarlett witch som så har forbandet Ultron som så den er blevet ond på den måde men jeg glæder mig da også til at se Avengers 2.

Simonuser/919343

Jeg troede at Ultron var skabt af Hank Pym aka Antman? Nå, men om ikke andet, så ser det godt nok lovende ud! :)

Signe Lausen

Du har ret i at Ultron i tegneserierne er skabt af Hank Pym (Ant-Man). Men Entertainment Weekly, som bragte ovenstående billeder, rapporterede, at i Avengers 2 vil han være opfundet af Tony Stark.

*SPOILERS FOR IRON MAN 3*

Det hænger godt sammen med slutningen af Iron Man 3, hvor Stark opgiver rollen som Iron Man. Derfor kan det tænkes, at han skaber Ultron til at overtage Iron Mans arbejde med at bekæmpe kriminalitet og forsvare Jorden mod guder og rumvæsner og hvad han ellers laver :P

Signe, kino.dk

Mikkel Poulsen

De super gode Avengers hold får noget og se til med ham Ultron skurken i 1 eren var det bare Loke og en masse rumvæsner fra rummet men i denne her får de virkelig kamp til stregen kick ass superhelte tema og 2 nye ansigter Quicksilver & Scarlet Witch spændende og se hvad de byder på 23 April 2015! :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.