Cookie- og Privatlivspolitik
Svensk kvindelig hovedrolle i 'Mission: Impossible 5'

Svensk kvindelig hovedrolle i 'Mission: Impossible 5'

- Alec Baldwin er muligvis også ombord

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Tom Cruise, der lige nu er aktuel i de danske biografer med Edge of Tomorrow, skal snart i gang med at optage det femte kapitel i Mission: Impossible-serien. Og nu er den nye kvindelige hovedrolle fundet.

Svenske Rebecca Ferguson springer til, efter Jessica Chastain for nylig valgte at takke nej. Karakteren er eftersigende en kvindelig lejemorder, der samarbejder med Cruise, Simon Pegg, Jeremy Renner og resten af holdet.

Den blonde skuespillerinde er bedst kendt fra sin Golden Globe-nominerede titelrolle i miniserien 'The White Queen' og er snart aktuel over for The Rock i Hercules.

Alec Baldwin er også blevet del af operation umulig, da den 56-årige stjerne er blevet tilbudt rollen som den nye CIA-chef. Om den oprindelige Jack Ryan vælger at bleve del af team-Ethan Hunt, er stadig ikke bekræftet.

Christopher McQuarrie, der også arbejdede med Tom Cruise på Jack Reacher, skal instruere. Og til de, der ikke synes, at ’Jack Reacher’ var verdens bedste film, kan det tilføjes, at McQuarrie også er manden, der skrev The Usual SuspectsValkyrie og 'Edge of Tomorrow'.

Mission: Impossible 5 får dansk premiere den 28. januar 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

En decideret ond og fantastisk skurk føler jeg kan afgøre udfaldet om en kommende MI5 får succes eller ej. Skurken i 4'eren var intetsigende, men fx. Philip Seymor Hoffman havde en karakter der var frygtindgydende og en skurk der var utilregnelig og spændende.

Jeg er altid klar til Mission Impossible og femte kapitel skal nok blive godt er jeg overbevist om

satisfythecrave

Hun var forfærdeligt overspillende i The White Queen. Synes det er synd, at seriens producenter valgte at overskygge dens virkelige stjerne, Amanda Hale (Lady Margaret Beaufort), helt og give Ferguson mere opmærksomhed.

dippegalantuser/922792

...at filmen bliver mere i stil med 3'eren end i stil med 4'eren.

3'eren blev "personlig" for Ethan Hunt og skurken - spillet af den altid eminente og desværre afdøde Philip Seymour Hoffman - var i særklasse i forhold til andre film af samme kaliber.

4'eren var desværre både kedelig og forudsigelig og et stort skridt tilbage. Håber meget på at der kommer en "rigtig" ond skurk igen...

Aleksander

Alec Balwin er altså født d. 3 april 1958 :)

Stine Teglgaard

Det var en slå/regnefejl :)

MVH Stine
kino.dk

Jacob

Jeg plejer at stejle over Tom Cruise, men Ghost Protocol var overraskende god, så jeg er helt klar til den femte mission.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

1 dag siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

1 dag siden
Kim "Dragon furry"

Nogle af de små lokale biografer, som Valby bio og Drive-in i Lynge, de har stadigvæk de film som de store biografer boycutter.

3 dage siden
Jesper

Han burde have takket nej til den rolle..

Det bliver en no go herfra. WB får ikke fem flade øre for den film herfra.

3 dage siden
Laurids

Ja det fedt med anbefalingerne af film som man ikke kan se det på største lærreder da det nu kommer frem at flere af de store biografkæder har valg

3 dage siden